ponedjeljak, 15. rujna 2014.

Proizvod tjedna: NYX Matte ruž za usne - Merlot

Tko o čemu, Lipstick's blade o ruževima - opet. Prije desetak dana kupila sam svoj treći NYX Matte ruž, a odabrala sam nijansu Merlot. Tamna boja višnje, idealna za jesen. Presretna sam što Danijel Cosmetics u Osijeku ima NYX u ponudi jer stvarno ima mnogo proizvoda vrijednih pažnje. Znam da je većini u Hrvatskoj ebay glavna destinacija za naručivanje njihovih proizvoda, ali ako cijeni dodate poštarinu, platit ćete više nego u ovoj trgovini. Cijena ruža u DC-u iznosi oko 45 kn.


Ruževi iz ove linije mogu se pohvaliti fantastičnom pigmentacijom i postojanošću. Ljubiteljica sam mat ruževa te mi je to još ogroman plus i u zadnje vrijeme najčešće koristim upravo takve.





Ruž dolazi u crnoj plastičnoj mat ambalaži s prozirnim dijelom gdje možete vidjeti nijansu. Ambalaža nije luksuzna, ali nije niti nekvalitetna kao Golden Rose i Wet 'n' Wild. Na usnama mogu trajati bez problema 5 do 6 sati bez ikakvih vidljivih promjena, a mogu izdržati i nekoliko pića. Jedino će nestati nakon obilnog ručka, ali i tada će na usnama ostati nešto pigmenta. Nikada mi nije isušivao usne i naglašavao mane, ali bitna je i njega usana te koliko pazite na njih.


Uistinu sam željela pokazati vam kako izgleda na usnama, ali niti jedna slika nije realistična i nijansa izgleda znatno svjetlije te stoga ne vidim smisao da ju uopće stavim.

Sve što mogu reći je da obožavam ove ruževe i želim ih još desetak jer su stvarno predivni, kvalitetni i, uz sve to, još i povoljni! Čista petica od mene. :)

Mirna <3

Broj komentara: 35 :

  1. želiim želim sve NYX ruževe i rumenila,, a nikako da se nađem blizu Osijeka,, naručila sam Taupe rumenilo s ebaya i nikad nije stiglo :( :)
    ovo je tako savršena boja :D vjerujem da ti lijepo stoji :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ova nijansa je najbliža onoj koju tražim, a mislim da je ova u mojoj glavi nešto malo tamnija :) Lijepa je, a još kad znam da je mat, nemam srca ništa više tražiti :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam 2 NYX mat ruža, ali deeeefinitivno planiram nabaviti još njih. Sad su dobili i nove nijanse pa me neke baš mame... Jel si isprobala Soft lips cream?

    OdgovoriIzbriši
  4. Obožavam ovakve boje za jesen i zimu! Nemam još nijedan ruž iz ove linije, ali jednom kad ih se dokopam, ovaj će biti prvi na redu za kupnju! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja isto volim takve boje za jesen i zimu. :) Drago mi je da ti se sviđa.

      Izbriši
  5. Baš sam ga gledala prije par dana i odustala od kupnje. No sljedeći put ga svakako uzimam. :D

    OdgovoriIzbriši
  6. ovaj ruž mi je već dugo na listi, mislim da ću ga ove zime uzeti :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga moja, ova nijansa me doziva, cek....da, da, cujem je :)))
    Ide na WL!

    OdgovoriIzbriši
  8. Kad sam naručivala svoja 3 ljepotana Merlot je bio u užem krugu. Zaista je prekrasna nijansa, a NYX ruževi baš savršeni! <3

    OdgovoriIzbriši
  9. Prekrasna nijansa :) Ja nemam još nijedan iz ove njihove linije, baš sam zadnje naručila njihove buttere pa čekam da stignu :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Imam bloody mary nijansu a nadam se da cu se docepati jos jedne jer ovaj bas volim!

    OdgovoriIzbriši
  11. Prelijeeeep je, na listi želja mi je.. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)