srijeda, 24. rujna 2014.

Bôcassy Serum za lice

Nedavno je na hrvatsko tržište stigao novi francuski brend -  Bôcassy Paris, ali zanimljivo je što se proizvodi proizvode u Hrvatskoj iako je brend registriran u Francuskoj. Možete ih kupiti u dm prodavaonicama, a cijene se kreću između 130 i 180 kn. Meni su na testiranje stigla dva proizvoda, a danas ću vam predstaviti jedan serum za lice.


Profinjena kombinacija potpune vlažnosti i ulja čine ovaj proizvod nadmoćnim u svojoj namjeni. Veoma lagan u svojoj teksturi, no veoma snažan u učinkovitosti i rezultatima ovaj serum zadovoljava i one koji traže potpunu hidrataciju sa svim nutrientima kao što su biljna ulja a da pritom njeguju kožu i ne ostavljaju težak i mastan sloj nakon nanošenja. Dodali smo unutra možda i previše vitamina, dovoljno biljnih extrakata da bi se podržalo snažno učvrščivanje kao dodatak hidrataciji. Pomaže poboljšati prirodnu elastičnost u kože, čineći ju čvrščom te će tako koža izgledati mlađei svježije kroz produljeni vremenski period. Učvrščivanje kože je imperativ za sve žene koje žele svoje godine ostaviti za sebe, a za znatiželjnike, koga briga?! .... Neka se pitaju! Serum je dovoljna svakodnevna njega, pruža obilje vlažnosti i nutrienata zahvaljujući vitaminima, ekstraktu korijena gaveza, maslinovom ulju i shea maslacu, ostavlja fantastičan osjećaj kože, a osjećaj vlažnosti možete osjetiti dugo vremena. Da biste ostvarili potpunu njegu koristite neku od Bocassy noćnih krema. Serum se također može koristiti kao dopuna dnevnoj njezi ako želite postići kompleksiju i jaču njegu. I da..... 96% sastojaka je prirodnog porijekla.......bez kompromisa! 



Proizvod dolazi u crvenoj kartonskoj ambalaži i izgleda prilično luksuzno, a cijena je 179,90 kn u dm-u.


Od osnovnih sastojaka tu se nalaze vitamini A, E, d-panthenol, ekstrakt anisa, ekstrakt korijena gaveza, maslinovo ulje, shea maslac i kakao maslac, a 96 % sastojaka prirodnog podrijetla svakako je ogroman plus ovom proizvodu. 



Serum dolazi u staklenoj bočici s plastičnim poklopcem i pumpicom na vrhu te sadrži 50 ml. Iako ćete čitati posebnu recenziju, preporučeno je korištenje uz  Bôcassy Noćnu kremu koju možete vidjeti na fotografiji iznad. 



Pumpica sama po sebi nije loša, ali morate ipak biti oprezni jer se zna dogoditi da sadržaj završi gdje ne treba nakon pritiska.


Tekstura je lagana, nije prerijedak niti vodenast i dovoljna su dva pritiska pumpice za cijelo lice. Upije se jako brzo što mi se sviđa, a miris nije prejak te je vrlo ugodan. Ovaj serum obećava hidrataciju i snažno učvršćivanje. Što se učvršćivanja tiče, ne spadam u dobnu skupinu kojoj je to potrebno, ali mogu reći da je za moju kožu dovoljno hidratantan u ovo doba godine. S druge strane, nisam sigurna, iako je navedeno da je za sve tipove kože, je li dovoljno hidratantan za suhu kožu. U svakom slučaju, meni odgovara i vjerujem da će biti dobar svima s masnom i normalnom kožom. Koristim ga najčešće prije spavanja, ali vi možete i danju te isto tako može se koristiti kao makeup baza. Nije mi izazivao nikakve iritacije. 


Mirna <3

*PR proizvod

Broj komentara: 9 :

  1. Hahaha...i tebe pumpica zeza! To mi je jedina mana ovog seruma

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam probala serum, nego samo kremu i ona mi je odlična, tako da vjerujem da je i serum takav :D

    OdgovoriIzbriši
  3. A ja obratno od Mone, probala i koristim serum koji mi je super, a kremu još nisam probala. Isto ga koristim prije spavanja :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam još probala ništa od Bocassy-a ,ali sudeći po recenzijama morat ću :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Izvrstan serum, iako mi se u početku činio slab. Definitivno kupujem još jedan za zimu! :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)