četvrtak, 16. siječnja 2014.

DUPE ALERT: MAC Coral Bliss i Avon Hidrokolor Absolute Creamy Melon (swatchevi)

Bez obzira što nam je MAC nedostupan, danas sam sasvim slučajno pronašla dupe za jedan njihov ruž u nijansi Coral Bliss. Riječ je o ružu iz najnovije Avonove linije Hidrokolor Absolute u nijansi Creamy Melon. Neću vam pokazivati svaki ruž posebno i pisati recenziju kao inače, već ću vam samo na swatchevima pokazati kako izgledaju.


Oba su ruža srednje pigmentirani, kremasti su i imaju isti sjajni finiš, više poput balzama. MAC jedino ima dužu postojanost na usnama, ali po svim ostalim karakteristikama se podudaraju.



MAC ruž platit ćete oko 20 eura, a Avon trenutno košta 25 kn. Ukratko, ako tražite tu nijansu, a MAC vam je nedostupan, ovo je uistinu odličan dupe!

Mirna <3

Broj komentara: 9 :

  1. Lijep je i planirala sam ga naruciti, svidja mi se finish, ai boja ipak nije ono sto sam ocekivala...morat cu nesto drugo smisliti...nadam se da ce biti jos swatcheva na netu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Boja na slikama ispala je realno, tako da mi je žao ako to nisi očekivala :/

      Izbriši
  2. Meni ovo stvarno izgleda potpuno isto. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Super da je dupe, iako meni ove nijanse ne pristaju baš :D ček, jel vec izasao novi katalog s ovim ruzevima ili?

    OdgovoriIzbriši
  4. Kad pročitam Avon i coral srce mi stane :D Jednom sam imala najljepši uzorak ruža u koji sam se zaljubila kao nikad prije, a bio je Avonov i zvao se Can´t resist coral. Htjela sam naručiti ali... neeema više, povukli iz kataloga. Zamjenu nikad nisam našla pa ni neku blizu nijasnu, a tješila sam se gledajući slike po netu koje nisu ni blizu lijepe kao što je uživo i čak djeluju bezveze. Eto, malo više sam tugovala na ovom tvom postu :D Ovaj tvoj je lijep ali nije to to :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)