utorak, 18. lipnja 2013.

Dreft tekuća sredstva za pranje rublja

Iako sam orijentirana kao beauty blogerica, predstavit ću vam tri Dreft proizvoda za pranje rublja jer smatram da je važno osjećati se dobro u onome što nosimo te njegovati svoju odjeću. 


  • Dreft za osjetljivo rublje
  • Dreft za šareno rublje
  • Dreft za crno rublje




Svako sredstvo sadrži 1 l koja je dovoljna za 16 pranja 2-3 kg rublja. Cijena svakog pakiranja iznosi 30 kn.


Ono što mogu pohvaliti definitivno je predivan miris koji se zadržava na odjeći i nakon pranja. Može se koristiti i za ručno i za strojno pranje rublja te i u mekoj i tvrdoj vodi.


Očuvanje boje doista se pokazalo istinito, osobito s Dreftom za crnu odjeću. Sva tri proizvoda dizajnirana su za 100 % očuvanje oblika. Kao jedinu manu istaknula bih što na čepu nema oznaka za mililitre. U svakom slučaju, ako tražite dobre proizvode za svoje rublje, možete isprobati ove. Ja nisam iskusna s pranjem rublja i ne mogu ih uspoređivati s nekim drugima, ali mogu reći da su me osvojili mirisom.

Mirna <3

* PR proizvodi

Broj komentara: 13 :

  1. 30 kn za litru nije nimalo isplativa...Da su sva tri 30 kn, to bi bilo odlično...Obično kupujem ona ogromna pakiranja tekućih deterdženata (trenutno je baš Dreft na akciji u Plodinama, 2*3l za 60kn - e TO je isplativo :))...Crni i obojani već perem već godinama isključivo s tekućim deterdžentima i ne mogu si zamisliti vratiti se na praškaste koje sad koristim samo za bijelo i ručnike...:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neću o cijeni, to se razlikuje od osobe do osobe :)

      Izbriši
  2. Perwoll zakon, sa mnom i u kino i u disko hahahah :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Mi smo doma više nekako za Ornel i jako često bude na akciji moram se složiti da je 30kn za litru dosta no opet sve ovisi i o kvaliteti,nisam probala ovaj pa ne mogu suditi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ukusi se razlikuju, a tako i što je nekima prihvatljivo, a što nije :)

      Izbriši
  4. Dreft sam kupovala neko vrime, ali nažalost nije mi odgovara nikako. Isprobala sam sve vrste koje imaju i niti jedna mi nije bila dobra. Preintenzivan miris kad perem na ruke robu, a malo ga stavim.. ako ga ubacim u mašinu ništa se ne osjeti.

    OdgovoriIzbriši
  5. I meni je super Dreft za crnu odjeću, doduše jedino njega i korsitim :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Nisam probala još,možda budem!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)