ponedjeljak, 1. travnja 2013.

Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick

Iako je na redu post vezan uz moju makeup rutinu kako ste glasali na mojoj Facebook stranici, želim vam prvo predstaviti jednu Max Factor novinu na našem tržištu: Colour Elixir Giant Pen Stick. 

Osnovne karakteristike:

  • sadrži 8 g
  • dostupan u 3 nijanse
  • cijena 54,90 kn
  • rok trajanja 36 mjeseci
Ja sam odabrala nijansu Designer Blossom. To je lijepa crvena nijansa, a koliko će biti tamna i izražena na usnama, ovisi o tome koliko ćete slojeva nanijeti. Ako neutralizirate usne puderom, ova nijansa bit će lijepa ružičasta.


Nisam prije kupovala ruževe u olovci, nisu me privlačili, a i nema ih (koliko znam, ispravite me ako griješim) u drogerijama kao što su dm i Bipa. Ovaj ruž u olovci privukao me je odmah nakon što sam isprobala Colour Elixir ruž koji me oduševio trajnošću.



Prva asocijacija na njega definitivno je Labello od jagode. Teksturom su najsličniji jer ne mogu ju usporediti ni s ruževima ni sa sjajilima za usne. Na usnama je lagano razmazivo i precizno se nanosi. Dosad sam ga koristila tri ili četiri puta i sam oblik ruža nije se promijenio i nisam morala šiljiti i to mi se jako sviđa što se ne troši tako brzo. Ipak, od svega me je ipak najviše oduševila postojanost. Imala sam ga u subotu od 9 navečer do 4 ujutro (da,da - 7 sati). Istina, kad sam došla kući, bio je samo u tragovima na usnama, ali ipak sam ga morala skidati vlažnom maramicom. No ne zanemarite činjenicu da je u tih 7 sati preživio najgore moguće uvjete. 



Što se hidratacije tiče, nisam ju primijetila, ali nije mi isušio usne. Na usnama se sjaji gotovo kao sjajilo, ali nije ljepljiv (zato ja većinom i ne volim sjajila) i ne sadrži sjajne čestice.

dnevno svjetlo


I da, napokon ćete doživjeti i swatch na usnama kojemu inače nisam sklona jer se pigmentacija usana bitno razlikuje od osobe do osobe, a i ne volim slikati svoje usne, ali dobro, ovaj put napravit ću iznimku. :D


Nadam se da vam se svidio! :) 

Mirna <3 

42 komentara :

  1. Imaü jako lijepe usne, to je prvo. Drugo, vidim opasno da se debeljuce šire po tržištu. Meni je nekako lakše mazati usne njime. Lijepa mi je nijansa na tebi, mislim da bi kod mene bila ful crvena jer sam blijeda i hladna. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, ali i dalje ih ne volim slikati, to je tako čudno :$ da, istina, ima ih sve više, mislim da će za nekoliko mjeseci baš svaki brend imati svoje. Na tvoju sreću, imaš još 2 nijanse koje odgovaraju svima :)

      Izbriši
  2. Daa ali imaš prekrasan oblik usana.I nijansa mi je jako lijepa...mislim da bi kao i kod Mirne kod mene bila puno tamnija.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Kristina :) i ja imam relativno svijetlu put, ali sviđa mi se kako izgleda. No, kao što sam rekla Mirni, imaš još 2 nijanse :)

      Izbriši
  3. Imaš baš lijepe usne Mirna :) Istina, swatchevi na usnicama se razlikuju od osobe do osobe, ovisno o pigmentaciji usnica pa i do toga da li si hladan ili topli tip, ali meni je nakako uvijek drago vidjeti swatch usnica jer onda barem znam donekle što mogu očekivati od ruža/sjajila :)
    I na kraju, vidjela sam da si objavu stavila na FB stranicu, nisam mogla vjerovati da je napokon nešto ovakvo stiglo i na naše tržište :) Do sada sam u olovkama vidjela Nyx olovke i ostale brendove, pa i nove MUA olovkice, a čini se da je i Dior išao ovim stopama i ove malene debeljuce će se stvarno početi širiti :) Meni se baš dopada boja!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, evo, odvažila sam se i ja jednom poslikati ih, ali s neopisivom mukom, haha. Ima ih sve više i više, ali ako će sve biti dobre kao ova, nemam ništa protiv :D

      Izbriši
    2. Welcome to the club, nije baš lako fotkati sam sebe :)
      nadam se da će ovih debeljuca zbilja biti još jer su baš divne :D

      Izbriši
    3. Nije, a pogotovo kad moraš to pokazati javnosti :/

      Izbriši
  4. Usne su ti bas lepe.. I trebalo bi cesce da radis swtcheve na usnama, tacnije stalno :D Jeste da se swthevi razlikuju od osobe do osobe, ali je svakako vernije neko swatch na ruci :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) joj, ne znam, meni je tako čudno slikati svoje usne i onda ih gledati, haha.

      Izbriši
  5. Ova konkretna nijansa nije za mene, ali pogledaću kakve još imaju, ružolovka deluje baš dobro :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Crvena ne pristaje svima, ali kvaliteta samog proizvoda nešto je čemu treba pridati pozornost :)

      Izbriši
  6. Sviđa mi se nijansa, tebi odlično stoji :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Prvo moram i ja da se slozim bas imas lepe usne. Ne treba da ti bude glupo da ih slikas. Mada svakako te razumem. Ja ne volim bas svoje nokte da slikam na primer. :D
    A sto se tice ruza, nekako mi je nijansa izgledala nezanimljivo i nisam ocekivala toliku pigmentaciju. Na usnama izgleda prelepo a i tebi jako lepo stoji. Da nisi okacila sliku usana mislila bih da je olovcica glupava ali ovako mi se zapravo jako svidja.

    OdgovoriIzbriši
  8. Divne usne imaš a tako si me zainteresovala sada sa ovim da ne mogu da ti objasnim, trčim kasnije da vidim i probam :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Mnogo ti dobro stoji ova boja! :) Nije moja boja al bih svakako pogledala ostale iz ponude. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, nadam se da će se i tebi svidjeti :)

      Izbriši
  10. Prekrsna boja! <3 Baš ti lijepo stoji. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Sviđa mi se boja, kupujem sutra! Ali zašto su dostupne samo 3 nijanse?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam, ali nadam se da će ih uskoro biti više :)

      Izbriši
  12. MF je interesting, ali mene je više oduševio izgled bloga! Liiiike

    OdgovoriIzbriši
  13. trebala bi i češće pokazivat usne, baš su lipe :D

    OdgovoriIzbriši
  14. Uh što je lep, a slažem se sa nail crazy! Nije mi do sada padalo na pamet da kupujem ove u olovci, ali sve mora da se proba, pratimo trendove :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. evo i meni je prvi, ali sam zadovoljna :D hvala!

      Izbriši
  15. predivna boja! ide na wish listu :DD

    OdgovoriIzbriši
  16. Mislim da kod nas jos nisu stigli, ali svakako jedva cekam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Valjda će što prije doći i k vama :D

      Izbriši
  17. Lijepa boja! Ja sam u zadnje vrijeme tako poludila za svim tim crvenim/rozim nijansama, inače sam uvijek neutralno nosila. Sviđa mi se olovka i jako ti lijepo stoji, super si napravila ovu slikicu, odličan oblik usana imaš! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E pa tako je i kod mene, cijelo vrijeme sam nosila nude nijanse i onda su mi dosadile i sad sam odvažnija za sve nijanse :) hvala ti :D

      Izbriši
  18. Ok prvo i prvo ... Trebala bi češće postati swatcheve na svojim usnama, ako ništa drugo barem iz razloga da se mi možemo malo diviti :)) Onako usne su ti predivnog oblika. Što se tiče ruža, privlači me već neko vrijeme, ali se još nisam odlučila za nijansu tako da uporno odgađam kupnju. Ovo je baš pretty crvena nijansa i jako lijepo ti stoji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, sad mi je neugodno :$ šteta je što imaju samo 3 nijanse u ponudi, ali evo, meni se ova najviše svidjela :)

      Izbriši
  19. a da li je ovo sve, ili se moze siljiti ili se nekako krije jos proizvoda u olovci ? Nadam se da shvatas sta me zanima :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)