četvrtak, 21. veljače 2013.

AVON colour style ruževi za usne

Jučer su mi stigla dva Avon ruža za usne u nijansama rose light i very berry. Cijena u sadašnjoj kampanji iznosi samo 15 kn, dok im je redovna cijena 35 kn. Ovo je već drugi put da kupujem nijansu very berry i mislim da ću ga nastaviti kupovati sve dok ga ne izbace iz ponude.




Oba ruža zapakirana su u crne kartonske kutijice što mi se sviđa i željela bih da su tako zapakirani i drogerijski ruževi. Jedino što moram priznati da sam se napatila da ih otvorim, a da ne pokidam kutijicu. Sama ambalaža ruža je izrađena od crne plastike i karakterističnim natpisom AVON.


                                                        

Nijansa very berry jedna je predivna boja crnog vina ili trule višne sa sjajnim česticama koje nisam ni primjetila bez blica, ali evo ovako ih možete vidjeti. Na usnama su neprimjetne, tako da oni koji vole mat ruževe, ne mogu se požaliti.


                                                                           

Nijansa rose light je baš lagana, nježna ružičasta nijansa koja bi se mogla svrstati u kategoriju nude ruževa. Nema sjajnih čestica, pigmentiran je i kremast ruž.


                                                                     



Oba su ruža vrhunske pigmentacije, postojani, kremasti, na usnama izdrže 3-4 sata bez problema, a ovaj swatch na ruci jedva sam oprala. Ono što je još bolje, dolaze u jako maloj ambalaži i zauzimaju duplo manje mjesta u usporedbi s ostalim ruževima, a jednake su količine.



Na fotografiji iznad možete vidjeti usporedbu MUA ruža i ovog Avon i mislim da je više nego jasna razlika u veličini. Svakako vam preporučujem ove ruževe i požurite ih naručiti dok su na akciji jer se stvarno isplate. Inače su njihovi ruževi odlični, tako da ako ih volite, ovi će vam također odgovarati.

Sviđaju li vam se ovi ruževi? Imate li ih već?

Mirna <3

34 komentara :

  1. Divne si boje izabrala, definitivno mi se više sviđa rose light. Ono što mi je odurno je pakovanje. Stvarno mi se ne sviđa ta smanjena verzija i tako jednostavna tubica.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se sviđa jer zauzima manje mjesta i takvi ruževi ponekad su nužni :) Ali ukusi se razlikuju :)

      Izbriši
    2. Budimo realni radi se o ruževima (hello, my obsession) i stvarno sam dobila silne preporuke za ove..Možda ako mi zapadnu za oko u sledećem katalogu, pređem preko groznog pakovanja i jednostavno se prepustim mojoj opsesiji... ;)

      Izbriši
  2. Kupila si krasne nijanse, a cijena je super. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Djeluju interesantno..... još ako su tako pigmentirani to je extra.....nijansa rose light mi je baš lijepa....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu, a mene je ta nijansa oduševila :)

      Izbriši
  4. Nisam baš neki veliki ljubitelj ruževa, više volim sjajila za usne. Ali kad i koristim ruževe uvijek biram svjetlije nijanse, roza ili nude tako da mi se od ova dva više sviđa ovaj rose light.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam više voljela sjajila do prije godinu dana :)

      Izbriši
  5. To su oni mini ruževi.. htjela sam naručiti jednog, ali sam odustala :D Lijepe su boje!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ove ruževe nemam, ali jako volim Avonove ruževe jer su jedni od rijetkih koji mi imaju savršeni omjer cijene i kvalitete :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ove ruževe nemam, ali jako volim Avonove ruževe jer su jedni od rijetkih koji mi imaju savršeni omjer cijene i kvalitete :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Jel mi vjeruješ da nikad nisam zagledala u ove ruževe? Nekako nemam iskustva sa Avon ruževima. Nisam ih probala, ali mislim da ću morati to promijeniti...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ih imam dosta i stvarno su super, tako da ti preporučujem :)

      Izbriši
  9. Meni je pakovanje simpatično, ionako mi šminka zauzima previše mesta. Lepa mi je ta roze boja, mislim da bi mi stajala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako probaš, mislim da ti neće biti žao :)

      Izbriši
  10. super boje :) vise mi se svidja ova svetlija :) ne mogu da verujem da nemam nijedan avon ruz :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oni imaju stvarno dobre ruževe, iznenadit ćeš se ako probaš :)

      Izbriši
  11. Meni je bas super sto je malo pakovanje s obzirom da ne koristim previse ruzeve :) ovaj mali je da privuce cak i mene :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Meni su obje boje baš po mom guštu :)
    Btw, sviđa mi se nova tema bloga :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma morala sam ju promijeniti, bilo je već i vrijeme :)

      Izbriši
  13. Ja također moram priznati da mi se pakiranje nimalo ne sviđa, dok su mi pak sami ruževi mrak! Nemam niti jednog jer su mi se uvijek činili nekako prezdepasti (definitivno pridajem previše pažnje pakiranju), ali su me tvoje slike totalno zainteresirale. Osobito ovo roza varijanta...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ukusi se razlikuju, ali nekako je kvaliteta važnija od ambalaže :)

      Izbriši
  14. Meni je pakovanje skroz slatko i prakticno :) I nijanse su mi takodje bas lepe i nosive :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Imam Avon rose light ruž za usne i oduševljena sam njegovom teksturom i finim mirisom, daje jednu punoću i mekoću usnicama.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)