četvrtak, 29. prosinca 2022.

Kozmetički brendovi koji će oduševiti i muškarce

 Svima nam je poznato da su često žene odgovorne za kupovinu kozmetičkih proizvoda muškarcima. Ne znam je li to do toga što su muškarci ponekad lijeni ili samo vjeruju da njihove bolje polovice imaju bolji ukus. I sama sam jedna od takvih žena i situacija je vrlo jasna - ako mu ne kupim njegov gel za tuširanje, potrošit će moj. S obzirom na to da se volim razmaziti takvim proizvodima i da često upotrebljavam skuplje proizvode, definitivno mi je isplativije kupovati i za njega.


U nastavku vam otkrivam koje bih kozmetičke brendove preporučila muškarcima na temelju dosadašnjeg iskustva.


najbolji kozmetički brendovi za muškarce




King C Gillette 


Ako vaš muškarac traži preporuku za dobar brijaći aparat, onda je ovo brend koji bi mu se mogao svidjeti. Mene je, iako sam žensko, odmah privukla ambalaža i elegantan dizajn za brend koji je inače drogerijskog ranga. Imaju odlične žilete, kremu za oblikovanje brade, ali možete pronaći i poklon setove koji će razveseliti svakog muškarca.

King C. Gillette Styling set Perfect Stubble Kit


Nivea


Znamo da je Nivea već svima poznat brend, a nije ni čudo s obzirom na to koliko su dugo na tržištu te koja su im poznata lica svjetskog nogometa ambasadori. 
Preporučila bih svim muškarcima Niveine gelove za tuširanje jer imaju odličan omjer cijene i kvalitete. Uz to također imaju zanimljive poklon pakete, a istaknula bih jedan u kojem dobijete kozmetičke proizvode u kutiji za alat. I korisno i praktično!

Nivea Men Sensitive Kit



David Beckham


Svi znamo tko je David Beckham, ali nisam sigurna znaju li svi za njegove parfeme. Beckham još od 2005. ima svoje parfeme, a vrlo su povoljni ako uzmemo u obzir ime iza njih. Njegovu Homme toaletnu vodu možete trenutačno pronaći na Notinu za samo 70-ak kuna, tako da se to zaista isplati.

David Beckham



Koje kozmetičke brendove vole vaši muškarci?





Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na komentaru! :)