nedjelja, 28. veljače 2021.

All star proizvodi za njegu lica

U posljednje vrijeme jako sam zadovoljna svojom kožom i zato bih željela predstaviti vam neke proizvode koje već dugo upotrebljavam, a i pokazati vam neke novitete koji su stigli u Hrvatsku i možete ih pronaći na Notinu. Riječ je o generalno hvaljenim proizvodima koji se mogu pohvaliti odličnim ocjenama.


njega lica


Njega lica


njega lica


CeraVe jedan je od brendova koji je zaludio kozmetičku scenu, a osobito CeraVe Moisturizers krema. Uz nju bih vam preporučila i njihov Moisturising losion za normalnu do suhu kožu jer dolazi u praktičnoj ambalaži s pumpicom i ističe se brojnim prednostima:

- osigurava koži 24-satnu hidrataciju 

- obnavlja zaštitni sloj kože 

- ima vrlo laganu teksturu koja se brzo upija

- izvrsna je podloga za puder 

- nekomedogena 

- ne začepljuje pore 


Sastav: tehnologija MVE - za postupnu cjelodnevnu hidrataciju, 3 tipa esencijalnih ceramida - pomažu obnoviti i ojačati zaštitni sloj kože, hijaluronska kiselina - zadržava vlažnost u koži, niacinamid - umiruje kožu 


Također, pohvalila bih i Avene Hydrance blagu hidratantnu kremu 3 u 1 koju možete upotrebljavati i kao masku za lice, a mene svaki put iznova oduševi lagana i osvježavajuća tekstura.



Višenamjenski proizvodi

višenamjenski proizvodi za njegu kože

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5, CeraVe Moisturising Lotion i Nuxe Huile Prodigieuse vrhunski su proizvodi koje možete upotrebljavati i za lice, ali i za tijelo. Cicaplast krema pomoći će vam ako vam se koža peruta ili imate neke površinske iritacije i zato ju uvijek imam pri ruci jer nikada ne znate što se može dogoditi. Nuxe ulje već sam hvalila više puta i ponosna sam vlasnica nekoliko njegovih inačica, a CeraVe losion trenutačno upotrebljavam za tijelo, no možete ga upotrebljavati i za njegu lica jer je vrlo blag.



Upotrebljavate li koji od ovih proizvoda?








Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na komentaru! :)