ponedjeljak, 27. srpnja 2020.

Kako izabrati savršenu maskaru

Blago onima dugih trepavica! Nikada nisam imala sreće kada su trepavice u pitanju - svijetle su, kratke i rijetke, a nikada nisam išla na neke tretmane koji su im mogli naštetiti. Jednostavno imam takvu genetiku i osuđena sam na maskare i umjetne trepavice. Na svu sreću, s godinama sam mnogo maskara probala i sada napokon imam neke kvalitetne ljetne preporuke!

preporuke maskara


Kao i s njegom kože, tako je i s trepavicama vrlo individualno. Neke žene vole velike i gumene četkice, a neke ipak manje i plastične. Neke žene favoriziraju određeni oblik, a drugima je svejedno. Nakon što sam isprobala bar 50 maskara dosad, shvatila sam da meni glavnu ulogu igra formula maskare. Naime, ima zaista dobrih četkica kod nekih maskara, no ako je formula nekvalitetna, onda to zaista ništa ne znači. S druge strane, ako je formula dobra, naučim raditi i s četkicom kakva god da je.


kako izabrati savršenu maskaru

Godine iskustva istaknule su jedan brend koji najviše volim kada su maskare u pitanju, a to je Maybelline. Maybelline ima odličan omjer cijene i kvalitete i još nikada nisam probala njihovu maskaru da mi se nije svidjela. Naravno, i u njihovoj ponudi pronalazim favorite, no generalno mi je to najdraži brend kad su maskare u pitanju. Preporučila bih vam dvije njihove maskare: Lash Sensational i The Falsies Lash Lift. Vjerujem da je velik broj vas probao prvu maskaru, no imam i vodootpornu inačicu i ona je zaista dobra, ako ne i najbolja vodootporna maskara koju sam probala u posljednje vrijeme. 

Nju i The Falsies Lash Lift maskaru kombiniram ljeti kad idem na plažu. Prvo stavim sloj The Falsies maskare, a zatim sloj vodootporne Lash Sensational maskare. Na taj način mogu opušteno se kupati u moru bez razmazivanja, a navečer se lakše skida jer je bazni sloj klasična maskara, a ne vodootporna. Isprobajte kombinaciju; djeluje!


Maybelline Lash Sensational vodootporna maskara

Maybelline The Falsies Lash Lift maskara


Među povoljnim, a kvalitetnim maskarama neupitno se nalazi Essence I Love Extreme vodootporna maskara koja stoji samo 23,90 kn, a zaista je dobra. Daje volumen trepavicama, produlji ih i možete s njom bez problema roniti. 


Essence I Love Extreme vodootporna maskara


Za kraj imam još nekoliko savjeta koji bi vam mogli pomoći kada su maskare u pitanju:
  • nanosite maskaru cik-cak potezima
  • navečer obavezno skinite maskaru u potpunosti kako vam sljedeći dan ne bi ostali ostatci maskare koji će utjecati na izgled
  • maskare imaju rok trajanja od 3 do 6 mjeseci
  • nemojte ni s kim dijeliti svoju maskaru jer biste lako mogli dobiti neku upalu oka
  • ako možete, naručujte maskare s interneta (npr. Notino) jer ćete tako biti sigurne da ih nitko nije otvarao u drogerijama zbog čega se može dogoditi da kupite osušenu maskaru, osim ako ima zaštitnu foliju

Koju maskaru vi upotrebljavate?




*sponzorirani članak

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na komentaru! :)