petak, 29. lipnja 2018.

Što sam dobila u velikom La Croa PR paketu?

Stigao mi je na adresu jedan veliki La Croa PR paket te sam odlučila pokazati vam što se sve u njemu našlo! Znam da volite takve postove i videe (sudeći po čitanosti i gledanosti), stoga ću vam pokazati sve u slikama i u kratkim crtama napisati što je što.


La Croa je hrvatska marka koja se bazira na prirodnim sastojcima, a poznati su po svojim divnim zlatnim pakiranjima. Davne 2015. pisala sam kolektivnu recenziju njihovih proizvoda za kosu i ruke (KLIK ), a sada su se tu našli i njihovi noviteti za sunčanje!


U paketu sam dobila uz full size proizvode i četiri maske za kosu od 25 ml (15 kn/kom) te šest testera njihova arganova ulja od 3 ml koje sam još prije probala i bila sam vrlo zadovoljna!


Za kosu

Stigao mi je Argan  & Keratin Repair šampon za kosu (40 kn) te regenerator iz iste linije (45 kn). Jako mi se sviđa ambalaža regeneratora na pumpicu, a njega ću i prvog početi isprobavati jer sam baš ostala bez regeneratora.


Za sunčanje

La Croa ima u svojoj ponudi četiri proizvoda za sunčanje, a ja sam dobila tri: Suho ulje za sunčanje (80 kn), Balzam za brzo tamnjenje (80 kn) i Losion za sunčanje SPF 30 (90 kn) - također ima isti taj losion SPF 20 (80 kn).



Veselim se isprobavanju svih ovih proizvoda i sad sam sigurna da ću na moru morati ostati što duže kako bih mogla uživati u svim tim divotama! 

Proizvodi su dostupni u Mulleru i na njihovu webshopu.

Što biste željeli isprobati?



3 komentara :

  1. Uuuu sve izgleda super,,a ja bih voljela isprobati balzam za brzo tamnjenje 😀

    OdgovoriIzbriši
  2. Svi proizvodi izgledaju primamljivo ali ovaj balzam za brzo tamnjenje me najvise zanima jer jako volim takve proizvode.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)