četvrtak, 28. lipnja 2018.

Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert micelarna otopina - da ili ne?

Godinama sam kupovala dvofaznu Garnier micelarnu i bila sam joj vjerna, a onda sam dobila preporuku za novu Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert micelarnu te sam ju odlučila isprobati.



Ova micelarna namijenjena je uklanjanju dugotrajne šminke i maskare te sadrži crni čaj. Ima 400 ml, a malo je zbunjujuća ta crna ambalaža te na prvi pogled možda ćete pomisliti da je riječ o još jednom proizvodu s aktivnim ugljenom te ćete ga zaobići - kao što sam i ja napravila prvi put. Međutim, micelarna je prozirna i nema nikakvog ugljena, tako da možete bezbrižno ju isprobati.



Za razliku od Garnier micelarne ova micelarna ne ostavlja nikakav sloj na koži nakon čišćenja lica te nemate potrebu umivati se. Doista izvrsno skida maskaru i svu ostalu šminku bez peckanja ili ikakvih reakcija. Nije mi izazvala prištiće ni isušila kožu. 

Platila sam ju oko 50 kn i mogu reći da je ovo postala moja nova najdraža micelarna i mogu ju svima preporučiti!


Jeste li ju isprobali?


1 komentar :

  1. Volim Niveine micelarne i inace ih najcesce kupujem i koristim. Ovu sam si kupila prije nekih mjesec dana i evo tek danas sam ju prvi put isprobala jer je cekala svoj red. Na prvo koristenje mi se jako svidjela jer je bez problema skinula vodootpornu maskaru i njezna je za oci.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)