ponedjeljak, 4. rujna 2017.

Zorya kistovi - što ja mislim? Pink Star set

Ako ste aktivni u kozmetičkom svijetu, onda ste morali čuti za Zorya kistove i čitavu uzbunu koja je nastala njihovim pojavljivanjem. Budući da su se rasprave o njima vodile danima (za one neupućene - osnivačica brenda optužena, međuostalim, je da je kopirala Zoevu), ja u njih neću ulaziti u ovom članku jer o politici brenda ne pišem ni inače. Usredotočit ću se na njihovu kvalitetu nakon nekoliko mjeseci korištenja te vam iznijeti svoje mišljenje.



Isprobala sam kistove različitih cijena, od onih setova od stotinjak eura do setova za desetak dolara. Ovaj set od osam kistova s kozmetičkom torbicom stoji 34,90 eura što je zapravo neka sredina. Nisu ni povoljni za sve, ali nisu ni skupi kao već spomenuti Zoeva kistovi.



Od osam kistova u setu tri su namijenjena za lice, a pet za oči. Isto tako, možete primijetiti da su bijeli kistovi od kozje dlake, a smeđi od sintetičke. Drška je kvalitetne izrade i dizajn je baš girly.

Kist za puder u prahu/rumenilo



Ovaj kist upotrebljavam za puder u prahu ili kamenu i odličan je za tu namjenu. Dlaka je nježna i proizvod se njim lako nanosi, ali ima i jednu manu - ispada mu dlaka. Ne previše i najčešće se to dogodi nakon pranja da mu ispadnu dvije, tri dlake. Imala sam iskustva s kistovima kojima dlaka ispada dok nanosite proizvod na lice pa vam onda i ostane na licu, ali ovdje se to nije dogodilo u toj mjeri.  

Kist za tekući puder



Ovo je moj najdraži kist u ovom setu i znatno je bolji od prethodnog jer mu nije nikada ispala nijedna dlaka. Njim nanosim tekući puder i odličan je jer ne upija previše kao neki kistovi, lako se pere i jako je nježan. Mislim da samo ovaj kist vrijedi kao polovica seta.

Kist za konturiranje



Ovaj kist upotrebljavam relativno rijetko jer imam svoj  najdraži kist za konturiranje od kojeg se rijetko odvajam, stoga ovaj dođe na red ukoliko je onaj na pranju ili se suši. Vrlo je sličan onom prvom kistu, ali dlaka mu ne ispada, premda njega i rjeđe upotrebljavam.

Kist za blendanje 


Ovaj je kist dobar za blendanje sjenila i dobro obavlja posao, ali mana mu je što su se dlačice malo raširile nakon nekoliko pranja. Čini mi se da su sintetički kistovi ipak otporniji na pranje od ovih prirodne dlake. Znalo se dogoditi nekoliko puta da mu je ispala koja dlačica nakon pranja, ali i dalje dobro obavlja svoj posao.

Kosi kist za obrve 



Ovo je izvrstan kist za obrve ako imate gušće obrve. Bolji je od Real Techniques kista iz ljubičastog seta, premda ja favoriziram još manje kistiće od ovoga jer imam prirodno tanke i rijetke obrve, stoga što je kist manji, to ih uspijem preciznije oblikovati. Dlaka je kvalitetna i optimalne čvrstoće.

Kist za tuš



Precizan i od kvalitetne dlake, a možete ga upotrebljavati i za obrve ako su tanke i želite ih precizno iscrtati. Dovoljno je čvrst da njim možete napraviti sve što želite. 

Kist za sjenilo



Ovaj kist upotrebljavam za nanošenje sjenila na kapak i njim se stvarno lako nanosi sjenilo, ali isto mu se zna dogoditi da ispadne koja dlačica nakon pranja. Izuzevši to, stvarno je dobar.

Kist za kremaste proizvode



Moj drugi favorit u ovom setu! Čvrst, precizan, kvalitetan, doista izvrstan! Super je za nanošenje pigmenata jer je dlaka čvrsta i sve su zbijene (nisu raširene kao kod kistova od prirodne dlake). Dobar je i za nanošenje kremaste baze za sjenilo i sve u svemu, baš sam zadovoljna.


KONAČAN DOJAM 

Kistovi od sintetičke dlake definitivno su bolji jer im nikada nije ispala nijedna dlačica te su vrlo precizni i čvrsti. Kistovi od prirodne dlake obavljaju svoj posao, ali mana im je što im nakon pranja zna ispasti koja dlačica. 

Možete ih naručiti ovdje.

Što vi mislite o ovim kistovima? 



*PR proizvodi - što ne utječe na moju recenziju

2 komentara :

Hvala na komentaru! :)