petak, 18. kolovoza 2017.

PR proizvodi koji su me razočarali ili ostavili ravnodušnom

U zadnje su vrijeme aktualni napadi na blogerice da hvale sve proizvode koje besplatno dobiju i zato im čitateljice sve manje vjeruju. Mislim da nema smisla pisati čitave članke o tome jer na vama je odluka o tome kome ćete vjerovati, a kome nećete i zapravo bi bilo neobično da se u moru beauty blogera baš svima može vjerovati. Vjerujete li svim časopisima, reklamama i portalima? Ne. Vjerujete li nekima? Vjerojatno da. Tako je i s nama, činjenica je da su neki počeli pisati samo zato što misle da će im besplatni proizvodi padati s neba (ili, ne daj, Bože, plaćati račune), ali takvi se ne zadrže dugo u ovim vodama. Da skratim uvod, surađujem s većim brojem brendova i logično je da mi neće svi proizvodi odgovarati i logično je da ću pohvaliti one dobre i kritizirati one loše. To je moj posao, stoga krenimo danas na ovu "mračnu stranu".



  • L'Oreal Pure Clay gel za umivanje - ovaj me proizvod ostavio ravnodušnom. Nije napravio ništa loše mojoj koži, ali nisam primijetila ni neku razliku nakon mjesec dana korištenja i ne bih ga sama kupila.
  • Avon Luxe 2 u 1 tekući puder - elegantna ambalaža, dobro prekrivanje i postojanost, ALI presnažan miris zbog kojeg mi oči počnu suziti svaki put. Budući da sam dobila tri nijanse, sve sam isprobala, tako da nije "greška" u jednom proizvodu, već je vjerojatno prevelika količina parfema. Inače nemam osjetljive oči i nije mi se to nikad prije dogodilo.
  • NYX Pro Foundation Mixer - nije PR proizvod, ali sam ga dobila nakon prolaska u NYX Face Awards Top 20. Proizvod je bijele boje i namijenjen je posvjetljivanju tamnijih nijansi pudera. Problem je što promijeni njihovu teksturu i pigmentaciju, tako da od dobrog pudera dobije se tek prolazan puder.


  • Douglas Illuminating & Corrector Stick - nekvalitetan korektor koji ne prekriva ništa, iluminator je dobar, ali ništa posebno i posve nepotrebna kuglica na vrhu jer se njom baš ništa ne može izblendati ili utapkati.

  • essence Colour Boost lak za nokte 11 instant match - na prvu biste rekli da je riječ o savršenom laku jer u samo jednom sloju daje vrhunsko prekrivanje nokta. Problem je što već drugi dan počne nestajati s vrhova nokta, a treći dan možete ih ponovno lakirati. Šteta.

  • Mala od lavande Prirodni dezodorans bergamot & limunska trava - strašno nepraktična ambalaža, tko još želi umakati prste u tu tekućinu i onda ju mazati ispod pazuha? Drugo, miris je dobar jedino kao repelent. Komarci, bye, bye

  • NYX Lip Lingerie Scandalous - iako sam se dvoumila uvrstiti ga na ovu listu ili ne, ipak jesam. Ne sviđa mi se ova nijansa, osobito jer su potrebna dva sloja da se prekrije prirodna boja usana, a ima neki čudan sivi podton i zubi s njim izgledaju vrlo žuto. Subjektivno je mišljenje, stoga ga možete uvažiti, ali i ne morate.


Što je vas razočaralo u posljednje vrijeme?


Broj komentara: 8 :

  1. Alverde tonik za lice- divlja ruža....alkohol mu je na trećem mjestu u sastavu, a i osjeti se dosta, isusšuje mi nekako kožu...nisam to od Alverdea aočekivala iskreno pa kad sam kupovala nisam gledala sastav....

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovaj Essence lak za nokte, ali u drugoj nijansi. Nakon prvog premaza izgleda divno, no meni se čak isti dan počne ljuštiti i skidati. Zaista šteta jer je pigmentacija odlična :(

    OdgovoriIzbriši
  3. Razocarale su me skoro sve maskare(5/7) koje imam. 😐
    Niti s jednom nisam zadovoljna. Sve su mi premokre i slijepe trepavice. 😕

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je super Catrice Glam & Doll Blackest False Lashes, možda se i tebi svidi :)

      Izbriši
  4. Super post. Cijenim iskreno misljenje. Za Malu od lavande totalno potpisujem. I mene su u zadnje vrijeme razocarale maskare. Sto je najbolje one koje nisam kupila prvi put - dvije iz Avon za volumen i neka Bourjois. Ne znam im tocan naziv. I Niveina micelarna za osjetljivu kozu - gori mi koza od nje. A prije dok je postojala samo jedna od Nivee bila mi je super. Sve se bojim sta bi bilo da sam kupila onu za masnu kozu. Violetine vlazne maramice za skidanje make up - zali Boze bacenih kn jer ne skinu ni puder, a kamoli maskaru. Blazinice iz Lidla - jedino od njih mi u oci odu neke niti od cega su te blazinice napravljene.
    Zimzeleni cvijet

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) Imam tu Nivea micelarnu, ali ju još nisam isprobala. Možda bolje da proslijedim dalje ako je tako :D

      Izbriši

Hvala na komentaru! :)