petak, 17. veljače 2017.

Set kistova za 30 kuna?

Svi šminkoljupci dobro znaju koliko je važno imati kvalitetne kistove i kvalitetnu opremu za šminkanje. Danas je izbor stvarno velik, čak je i Real Techniques stigao u naše drogerije, ali većini su ti kistovi preskupi. Stotinjak eura za jedan set kistova nije nimalo lako izdvojiti, stoga mnogi ipak biraju povoljnije inačice. Danas ću vam predstaviti jedan set kistova koji košta tek malo više od 30 kuna (trenutno je na sniženju), a mislim da bi vam se mogao svidjeti!

Set se sastoji od osam kistova, a možete ga naručiti na EnjoyOurs stranici i poštarina je besplatna. Ja upotrebljavam četiri kista za lice, a četiri za oči/obrve.

Dizajn je, kao što možete vidjeti, kopija Zoeva kistova, ali nemaju urezane nazive. Bez obzira na to, svi su kistovi čvrsti, došli su zapakirani, dlaka im nije ispadala kod pranja i svi su izuzetno meki. U nastavku ću vam otkriti za što upotrebljavam koji kist te što mislim o pojedinačnoj kvaliteti.


Bockalica je srednje veličine i sviđa mi se što je dosta čvrsta, tako da se njome može lijepo rasporediti puder. Žao mi je što upija dosta proizvoda, to joj je zapravo jedina mana.



Idući kist upotrebljavam za highlighter i izvrstan je! Optimalne je veličine i vrlo je nježan.



Treći kist upotrebljavam za konturiranje lica, premda bi bio bolji da je veći.



Četvrti kist upotrebljavam zasad samo za konturiranje nosa jer veličinom ni za što drugo ne odgovara, barem meni.



Peti mi se kist najviše sviđa u ovom setu jer je izvrstan za blendanje i može se mjeriti s puno skupljim kistovima. Dlaka je dovoljno duga i uska, a opet ne previše i doista mislim da je on sam vrijedan kao cijeli ovaj set.



Šesti je kist kosi kist i dobar je za ispunjavanje obrva, ali bih voljela da je malo tanji jer bi onda bio precizniji. Inače je dovoljno čvrst i vrlo sam zadovoljna njim, osobito jer obrve popunjavam svakodnevno i imam popriličnu kolekciju kosih kistova.



Sedmi kist jedini je koji ne upotrebljavam jer je također kosi, ali je preširok i prevelik i još mu nisam našla odgovarajuću namjenu.



Posljednji kist upotrebljavam za nanošenje sjenila na kapak i prosječno je dobar, a može se upotrebljavati i za korektor.



Ukoliko vam se svidio ovaj set, možete iskoristiti kod LPL10 i dobit ćete dodatnih 10% popusta na vašu narudžbu!

Ovo možda nije profesionalan set, ali za te novce teško ćete naći bolji, a neki su kistovi izuzetno dobri i vrijede puno više, stoga stvarno mislim da se isplati isprobati.

EnjoyOurs


*PR proizvodi

4 komentara :

  1. Jeftino,a u svakom slučaju može dobro poslužiti. 😊😘

    OdgovoriIzbriši
  2. Narucivala sam s te stranice.
    Nije losa, ali ima malo proizvoda. Tj nema veliku ponudu.
    Ali je ok.
    Svakako cu opet narucivati s nje.

    OdgovoriIzbriši
  3. Super, mogla bih naručiti. Taj kist za hajlajter izgleda preeenježno, po cijeli bih ga dan dirala :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)