utorak, 14. veljače 2017.

Essence We are... LE linija

Budući da je danas Valentinovo, odlučila sam predstaviti vam upravo jednu valentinovsku liniju. Essence We are... linija već je dostupna u drogerijama, ali riječ je o limited editon proizvodima, stoga ako vam se nešto svidi, požurite to nabaviti dok je još dostupno.




Proizvodi o kojima ću vam ja danas pisati:

  • we are... fabulous 01 velvet matt ruž za usne (21,90 kn)
  • we are... flawless olovka za usne 01 (12,90 kn)
  • we are... amazing kremasto sjenilo u olovci 01 (23,90 kn)
  • we are... perfect tuš za oči ultra black & vodootporan (23,90 kn)

Krenut ću od ruža koji, nažalost, smatram da je najslabija karika među ovim proizvodima. Premda je slatka ambalaža i oblik srca čini ga prikladnim za Valentinovo, dosta je nepraktičan za precizno nanošenje. Isto tako, ne bih se složila da je velvet matt, već da je više kremast. Pigmentacija je 4/5, a postojanost prosječna.


Olovka za usne znatno mi se više svidjela jer je super pigmentirana, lako se nanosi i vrlo je postojana. Essence ima inače izvrsne olovke za usne, tako da me ni ova nije iznevjerila.


Sjenilo mi se također svidjelo; nijansa je ružičasto-srebrna i lako se nanosi. Odlično je ako radite cut crease i vrlo je postojano te mislim da je šteta što nema bar još deset nijansi jer bih sve morala kupiti. Topla preporuka!


I za kraj - najbolji proizvod u Essence postavi koji sam isprobala u zadnje vrijeme - tuš! Ovaj je tuš izvrstan! Znatno mi je bolji od nekih skupljih, a ja tuš obavezno nanosim svaki dan, tako da imam dosta visoke standarde. Jako je pigmentiran i crna je stvarno prava crna, potojanost je odlična, ne preslikava se na kapak, imam ga otkako ga stavim pa dok ga ne skinem. Kistić bi možda bio bolji da je savitljiv, ali i ovako je dosta precizan i vrlo sam zadovoljna. Svakako kupujem zalihe i svima vama preporučujem da ga isprobate.



Swatchevi proizvoda:


Za kraj ću samo reći da požurite u najbližu drogeriju i da, ako ništa drugo, kupite ovaj tuš! Bit ćete zadovoljni, sigurna sam!


Broj komentara: 8 :

  1. Joj, kako ne volim kad kompanije preteraju u želji da neki proizvod bude privlačan a na kraju ispadne neupotrebljiv! Govorim o ružu naravno, baš mi je skroz nepotreban taj srcast oblik ali dobro šta da se radi.. Ajlajnere nemam naviku toliko često da koristim ali senkica se čini baš fino.. Slike savršene, kao i uvek <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upotrebljiv je on, ali ne baš precizan :) hvala ti <3

      Izbriši
  2. Ruzevi i olovke me uvijek i najvise zanimaju..
    Ali realno, imam dosta ruzeva tako da ovu kolekciju preskacem :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Svi hvale ovaj tus tako da cu ga morati potraziti :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ruž i olovku želim ali zasad su razgrabljeni u mom gradu.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)