ponedjeljak, 13. veljače 2017.

AVON True Colour anti-stress tekući puder (sve nijanse)

Prošli mi je tjedan stigla cijela linija AVON True Colour anti-stress tekućeg pudera, stoga ću vam danas napisati svoje prve dojmove s fotografijama. Linija se sastoji od pet nijansi: Ivory, Nude, Cream, Almond i Warmest Beige.




Puder dolazi u crnoj kartonskoj ambalaži, a sama bočica staklena je s plastičnom pumpicom. Prije prvog korištenja potrebno je protresti bočicu, a možda ćete pri prvom korištenju morati malo zakretati pumpicu dok "proradi".


Puder sadrži biljne ekstrakte i njegujući HydraCalm kompleks koji hidratizira i umiruje kožu (što i objašnjava Calming Effects naziv).

Ovo je iluminirajući puder i daje blistav sjaj koži što može biti plus za one koji imaju suhu kožu, ali i problem za one s masnom kožom. Budući da ja imam masnu T-zonu, obavezno nakon njega moram nanijeti puder u prahu ili kamenu jer bih bila presjajna. Obrazi su mi normalni, stoga mi se sviđa kako mi izgleda na tom dijelu lica.



Prekrivanje je srednje; prekrit će crvenilo i sitne prištiće te je to idealan dnevni puder jer je stvarno lagan i nećete se osjećati kao da imate žbuku na licu. Mene najviše podsjeća na Bourjois Healthy Mix te ako ste njega isprobali, onda otprilike možete znati kakav je ovaj puder.

Što se postojanosti tiče, na obrazima ga imam otkako ga stavim pa dok ga ne skinem, a to nekada znati biti i po 10 sati, ali na T-zoni mi se nakon 4 do 5 sati počne probijati sjaj te najviše izdrži 6 do 7 sati bez popravaka. Mislim da je to izvrsno i meni puno znači da puder što dulje bude postojan.

 Ivory, Nude, Cream, Almond, Warmest Beige

Iako ima "samo" pet nijansi, mislim da bi većina mogla pronaći svoju idealnu. Ivory nijansa uistinu je jako svijetla i rozog je podtona te mislim da će odgovarati svima onima koji se žale da su im svi puderi pretamni. Nude je nešto topija, a Cream i Almond vrlo su slične te meni najviše odgovaraju. Warmest Beige vidljivo je najtamnija i meni će odgovarati ljeti. 

Na fotografiji ispod možete vidjeti moju kožu bez šminke, pudera i ostalih dodataka te fotografiju s ovim puderom u nijansi Cream. Imam samo jedan sloj, nisam ga nadograđivala.


Sve u svemu, mislim da je ovo jako dobar puder za sve one sa suhom i normalnom kožom, a za one masne kože, postoji i mat inačica. 

Cijena u aktualnoj kampanji iznosi 55 kn/30 ml.

Kako vam se sviđa ovaj puder?



*PR proizvodi

Broj komentara: 10 :

  1. Nisam probala ove pudere. Kad nemaju testeri pa mi je malo tesko naci idealnu nijansu..
    Ivory ili Nude bi mi odgovarala..
    Mozda jednom i kupim puder pa probam, nikad se ne zna. :)
    Volim Avon i cesto narucujem iz njega.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam može li ih se nabaviti kod Avon Ladies, znam da je prije bilo testera :)

      Izbriši
    2. Gledala sam bas danas Avon katalog i nisam vidjela da pise da imaju testere a nisam se sjetila pitati Avon lady..
      Sljedeci put cu obratiti pažnju na to. :)

      Izbriši
  2. Imam veliki problem sa izborom nijansi jer sam presvjetla pa sam uglavnom zbog toga izbjegavala narudžbu ovog pudera.Ali sada sam sigurna da ću ga ipak naručiti.☺

    OdgovoriIzbriši
  3. Svaka A.lady Vam moze naruciti tester,a meni osobno je odlican.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja ću radije isprobati mat inačicu. Uglavno imam pozitivna iskustva sa Avonovim puderima, ugodni su na koži, ne osjećam ih i imaju srednje prekrivanje, ne isušuju, a to je ono što ja tražim od tekućeg pudera.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ovaj puder definitivno nije za mene i moju kozu ali mat verziju bih voljela isprobati. Tek sam nedavno vidjela i te mat pudere pa ne znam da li je to nesto novo ili je meni do sada promaknulo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da ih imaju neko vrijeme već, ali ne predugo :)

      Izbriši
  6. Lepo izgleda, pitanje samo da li ima mozda sljokice?

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)