srijeda, 15. veljače 2017.

Avene proizvodi koje trebate probati

Zahvaljujući mojoj mami, Avene sam upoznala još u višim razredima osnovne škole jer je ona redovno kupovala njihovu termalnu vodu, a ja sam se željela osjećati "velikom" te sam ubrzo i ja počela ju kupovati od svog džeparca. Prošle su godine i godine, ali Avene termalna voda još uvijek nalazi se mojoj stalnoj postavi, a uz nju i neki drugi proizvodi koje volim i mogu vam preporučiti.




Termalna voda dostupna je u različitim pakiranjima (50, 150 i 300 ml), a ja imam od 300 ml (oko 85 kn) i ono mi je idealno za svaki dan. Često izbjegavam umivanje običnom vodom i primijetila sam da mi je koža primjetno bolja zbog toga. Smiruje crvenilo te ima umirujuće i protuupalno djelovanje.


Idući je proizvod Tolerance Extreme losion za čišćenje lica. Premda sam naviknula čistiti lice micelarnom otopinom, ovaj je losion tako blag, a u isto vrijeme tako djelotvoran da i maskaru skida bez problema. Ovaj je proizvod idealan za sve one s jako osjetljivom kožom i kožoj sklonoj alergijama te ima sterilnu ambalažu. Hidratizira kožu i čini ju mekom, a pakiranje od 200 ml košta 90-ak kuna. 


Iduća dva proizvoda namijenjena su problematičnoj koži, a to su TriAcneal Expert emulzija i Cleanance Expert emulzija. O prvoj sam pisala ovdje, stoga možete pročitati detaljnu recenziju. Cleanance emulziju upotrebljavala sam prije nekoliko godina, a ovo je neka nova inačica, ali također je dobra za kontrolu lučenja sebuma. Nju upotrebljavam kad mi lice nije tako loše i samo ga treba držati pod kontrolom, a TriAcneal je rezerviran za problematične dane. Cijena im je oko 120 kn.




Koji su vaši najdraži Avene proizvodi?


Broj komentara: 10 :

  1. Zimi volim koristiti Avene hidratantnu masku namijenjenu suhoj kozi. Iako je moja koza masna jako brzo me rijesi dehidriranosti.

    OdgovoriIzbriši
  2. Moj najdrazi Avene proizvod je Cleanance gel za umivanje, uvijek moram imati jedan doma jer mi je odlican.

    OdgovoriIzbriši
  3. Koristim Avene cleanance hydra kremu i to je jedina krema koja mi odlično hidratizira kožu. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Avene tremalna voda mi je divna, iako je u zadnje vrijeme varam s Uriage koja mi je također odlična :D Najdraži Avene proizvod mi je Hydrance Optimale UV Legere jer ima spf 20, a istovremeno mi pruža određenu hidrataciju i ne čepi pore :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se za Uriage :) iako je primjetno slanija, haha :D Imala sam tu kremicu, da, da, super je!

      Izbriši
    2. O da, kao kad izađem iz mora :D :D

      Izbriši
  5. Meni bi ovo itekako pomoglo..Morat cu si sutra odmah kupiti ovu termalnu vodu,mozda cak i kremicu.lDa vidim ta divna cuda. :) :*

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)