srijeda, 14. rujna 2016.

ZAFUL FASHION HAUL

Prije nešto više od mjesec dana dobila sam ponudu sa ZAFUL stranice da isprobam nešto od njihove odjeće u iznosu od 35 $ te da vam pokažem onda sve to na sebi. Pristala sam i baš sam se veselila takvoj suradnji, međutim, ostala sam potpuno razočarana, a u nastavku saznajte zašto.


Jessica, osoba koja me kontaktirala, dala mi je mogućnost da u iznosu od 35 $ izaberem nešto po svom izboru, a ja sam se odlučila za kaputić i majicu. Prvo mi je došla majica nakon deset dana i ima ušivenu ZAFUL etiketu, a nekoliko dana kasnije stigao mi je i kaputić na kojem nema nikakva etiketa, jedino piše veličina. Nije mi jasno zašto nisam dobila oba artikla zajedno, ali moram priznati da je majica neusporedivo bolje kvalitete. Odabrala sam veličinu M koja inače odgovara europskom S.

Kaputić je na fotografiji izgledao predivno, priznajem, bilo mi je čudno da mu je cijena samo 15 $, ali nisam obratila pozornost da je od poliestera. Naime, materijal je poput onih loših platnenih vrećica za kupovinu i doslovno ima samo jednu stranu. Na fotografijama to ne možete vidjeti, ali sve se osjeti pod prstima. Na mojoj Facebook stranici Lipstick's blade možete pronaći fotografiju kaputića kad mi je tek stigao i dok ga još nisam opeglala. Iskreno, lijepo to sve izgleda kada se izaberu detalji i napravi se dobra kombinacija, ali ako želite nešto kvalitetno, onda ovo preskočite. Ako vam je svejedno što na sebi nosite vrećicu, kliknite ovdje.

Ne sviđa mi se stražnji dio jer ima nešto asimetrično po sredini, nema prave džepove, ne može se zakopčati, ali rukavi se mogu prilagoditi hoće li biti dugački ili do lakta.






Majica mi se znatno više svidjela od "kaputića" jer je materijal znatno bolji, na njihovoj stranici piše da je poliester, ali ako i je, onda nije onaj isti kao za kaputić. Meni je na dodir vrlo slična pamuku i sviđa mi se. Trenutna joj je cijena 15,49 $.

Možete ju naručiti ovdje.




Razlog zbog kojeg sam ostala razočarana ovom suradnjom jest taj da me Jessica, osoba koja me i kontaktirala, pet dana nakon primitka paketa počela gnjaviti kada ću objaviti post. Da se razumijemo, u pet dana ne stignem oprati odjeću, a ne isprobati ju, poslikati i napisati post. Lijepo sam rekla da mi treba bar dva tjedna, ali ona me napadala svaki dan iznova. Da sam znala da će tako biti, nikada ne bih pristala na suradnju jer ne želim da me netko zlostavlja i to za 35 $. Vjerujem da na njihovoj stranici možete pronaći lijepih krpica, ali ja ne planiram s njima nastaviti surađivati.

I da, što mislite o ovim modnim postovima? Da nastavim? :D


Broj komentara: 11 :

  1. Majca mi se vise svidja i narucila bi je.I meni su se javili za suradnju ali da bude joa gore paket nije ni stigao jer je odmah pitala koliko mi treba da napisem post.Ali sve u svemu narucila bi nesto sa njihovog sajata ali ne u cilj saradnje.LP

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Strašno, baš neprofesionalno! Slažem se s tobom. :/

      Izbriši
  2. Prije svega, veliko bravo za iskren post :-D
    Meni osobno nije primamljiva ovakva stranicam ima dosta kineskih stranica,ok kvalitet, ali čini mi se da ova nije jedna od tih. A više od kvalitet me odbija pristup osobe sa stranice. U pravu si, nema tih para zbog kojih trebaš trpit to maltretiranje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) I da, slažem se, ova stranica ima raznoliku ponudu, nešto je bolje, nešto gore, ali od mene imaju X zbog pristupa.

      Izbriši
  3. Baš mi ježao za kaputić jer sam ga i ja gledala.. :( Al ono što me najviše iznenadilo je iskustvo.. :O Moje je sasvim suprotno, ni jednom me nije pitala kada će post, samo da joj pošaljem link kada ga natipkam.. Vestica i suknja koju sam prvi put naručila bile su zbilja dobre kvalitete, kao i dvije košuljice koje su mi neki dan stigle.. Nisu imale nikakav miris, bez problema su se peglale, zbilja imam za sada samo pozitivne dojmove.
    Ali zato imam loše iskustvo sa stranicom Banggood, ista fora kao i sa Zafulom, dakle natipkam neku WL, da bi se na kraju ispostavilo da ću dobiti iznos prema broju klikova na njihovu stranicu. Kako nisu bili "zadovoljni", ponudili su mi da pokušam još malo "nagovoriti" čitatelje da kliknu na knjihovu stranicu i to za 10$. Ne, hvala...
    Sorry na dugom postu, malo sam se raspisala.. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam u čemu je stvar i zašto se nije ponašala jednako, ali eto, imala si sreće :) Za tu stranicu nisam čula, ali možda i bolje onda :D

      Izbriši
  4. Grozno mi je cuti da te tako siluju mailovima. Nije mi to jasno. Imam par slicnih suradnji, ali sve laganini i za sada sam vrlo zadovoljna. Ne znam jesam li do sada imala srece, ali sve sto mi je stiglo je stvarno dobro i jedva cekam podijeliti da drugi vide.
    Zao mi je sto si se ti razocarala, ali mi je drago da si odbila suradnju koja te podcjenjuje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, očito nisam imala sreće :/ Vidjela sam kod tebe predivne slike odjeće s različitih stranica i baš imaš sreće :D

      Izbriši
  5. Grozno mi je cuti da te tako siluju mailovima. Nije mi to jasno. Imam par slicnih suradnji, ali sve laganini i za sada sam vrlo zadovoljna. Ne znam jesam li do sada imala srece, ali sve sto mi je stiglo je stvarno dobro i jedva cekam podijeliti da drugi vide.
    Zao mi je sto si se ti razocarala, ali mi je drago da si odbila suradnju koja te podcjenjuje.

    OdgovoriIzbriši
  6. Majica je lepa, dopada mi se. Ovo oko cimanja za post je skroz neprofesionalno sa njihove strane. :/

    OdgovoriIzbriši
  7. Stvarno neprofesionalizam s njihove strane.
    Zao mi je zbog tvoga iskustva.
    Ako ništa drugo- barem je majica lijepa!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)