subota, 10. rujna 2016.

Vichy Slow Age event

9. rujna u Zagrebu se održao Vichy event pod upečatljivim nazivom Slow Age. Budući da nisam iz Zagreba i rijetko uspijem otići na neki događaj, uvijek se veselim kada uhvatim priliku i prisustvujem takvom okupljanju. 


Živimo u utrci s vremenom i ne uspijevamo uživati u životu jer nas tempo života iscrpljuje i, iako mislimo da smo efikasniji, zapravo sve radimo površno nastojeći obaviti što više posla u što kraćem vremenu. Potaknuti time, stručnjaci iz Vichyja osmislili su jedan novi proizvod - Slow Age dnevnu njegu koja djeluje na znakove starenja u nastajanju. Više o samom proizvodu moći ćete pročitati na kraju posta, a dotad ću vam pokazati neke fotografije koje su obilježile jučerašnji događaj. 


Voditeljica događaja bila je Iva Šulentić koja nam se obratila na početku, a nakon nje slijedio je kratak govor direktorice marketinga Vesne Manestar. Nakon toga imali smo čast slušati govor čovjeka koji je jedan od glavnih začetnika  "Sporog pokreta", a došao je čak iz Londona kako bi s nama podijelio svoje viđenje današnjeg života. Carl Honore nagrađivani je pisac i izvrstan govornik te je bio pravi užitak slušati ga (osobito meni koja studiram engleski jezik i rado slušam izvorne govornike).


Vesna Manestar upoznala nas je s proizvodom, a kasnije je uslijedio i zanimljiv panel sa sudionicima iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Italije i Velike Britanije.


Ono što mene najviše veseli kod takvih druženja, prilika je da se družim sa svojim kolegicama blogericama, a uvijek i upoznam nekog novog te me to iznimno usrećuje. Jučer sam bila u divnom društvu i nadam se da će se takvo nešto uskoro i ponoviti. 







Za kraj ću vam još reći i ono najvažnije, a to je Vichy inovacija zbog koje smo se jučer i okupili. Vichy kaže da Slow Age krema djeluje na znakove starenja u nastajanju od tankih linija do bora, od diskromije do tamnih mrlja, od gubitka volumena do gubitka punoće. Koža je hidratizirana, punija i snažnija, izgleda mlađe uz blistav zdravi sjaj. 


Riječ je o kremastom fluidu koji ima SPF 25, a u svom sastavu sadrži korijen bajkalske kapice, bifidus i termalnu vodu. 

Iako ja nemam bore i ne trebam proizvod za zatezanje kože, trebam nešto hidratantno, hranjivo i s visokim SPF faktorom, tako da ću isprobati proizvod, ali ću ga dati mami na recenziranje jer ipak može s vama podijeliti više dojmova nego ja.

Sviđaju li vam se fotografije?


4 komentara :

  1. A cijena proizvoda u ljekarnama i kad ce bit dostupan?
    Mislim da su to bitne informacije za ovaj post :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. i ima nepoželjan alchocol dent... tako da mi ta ind. nije zbilja jasna..izaziva iritacije, protiv starenja je, ali nije za područje oka..kao i što ima parfema...

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)