ponedjeljak, 12. rujna 2016.

NEW IN

U posljednjih mjesec dana kod mene se skupilo dosta kozmetičkih noviteta koje sam vam odlučila pokazati jer sam primijetila da čitanost new in postova bude prilično visoka, stoga vjerujem da vas to zanima. Neke od ovih proizvoda već ste mogli vidjeti ako me pratite na društvenim mrežama, a ako me ne pratite, onda me zapratite (@lipsticksblade) i nadoknadit ćete sve što ste propustili. :D




Avon me iznenadio predivnom kutijicom s ladicama u kojima sam pronašla nove NutraEffects losione za tijelo - jedan je za normalnu do suhu kožu, a drugi za suhu do jako suhu kožu. Oba su prikladna i za osjetljivu kožu, hipoalergeni su i bez boja i parabena. Veselim se isprobavanju losiona, a kutijicu ću iskoristiti za nakit jer je jednostavno predivna!




Stigli su mi i neki Hello Beauty noviteti: biljna konjak spužva za piling i masažu, olovka za obrve i spužvica za puder. Najviše se veselim isprobavanju konjak spužve jer nikada još nisam imala priliku isprobati ju!



Budući da je Sleek stigao u Muller, morala sam kupiti bar jedan mat tekući ruž i na kraju je to bio onaj u nijansi Birthday Suit, premda sam radije željela neki drugi, no bili su rasprodani. Kupila sam i Maybelline Master Contour V-Shape Duo Stick, ali odmah ću reći da mi se ne sviđa i da će ići u grupu proizvoda koji su me razočarali.



U dm-u uz zamjenu za 50 bodova možete dobiti Batiste šampon za suho pranje od 50 ml i časopis o njezi kose s kuponima od 30 % popusta za proizvode za kosu.



Stigli su mi i neki essence noviteti iz limitirane kolekcije Exit to Explore, a njih sam vam već pokazala na blogu i imate priliku osvojiti rumenilo, stoga kliknite ovdje dok darivanje još traje!



Bila sam na predstavljanju Vichy Slow Age fluida za lice te sam dobila sam proizvod, a kako mi je bilo na događaju, možete pogledati i pročitati u prethodnom postu na blogu.



Prije dva tjedna naručila sam nekoliko stvari s Pink pande - MUR Flawless paletu, Nabla sjenilo u nijansi Juno Moon, Freedom Eyebrow Pomade u nijansi Ash Brown i City Color tuš za oči po preporuci najdraže Tijane. Sve sam proizvode već isprobala i baš sam zadovoljna!



Stigli su mi brojni Catrice jesenski noviteti, a među njima su se našli:

  • Noir Rouge lak za nokte (vidite ga na mojim noktima)
  • Ultimate Nail Lacquer u nijansi 121 Plump Around
  • Shine Appeal Fluid Lipstick u nijansi 040 Rose Your Voice!
  • Velvet Matt Lip Cream u nijansi 060 REDvolution
  • Matt Lip Artist u nijansi 030 Barberry Hopping
  • Deluxe Glow Highlighter paleta u nijansi 010
  • Glam & Doll tuš za oči
  • Pret-a-Lumiere sjenilo u nijansi 030 Diner En Blanc



Veselim se isprobavanju svih proizvoda koje još nisam stigla isprobati, a neke od dobivenih proizvoda uključit ću u nadolazeće darivanje! 

Što se vama najviše sviđa?


Broj komentara: 10 :

  1. Divni noviteti. Sleek i Catrice mat ruz me bas zanimaju. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj sve izgleda predivno, pogotovo ovi Catrice noviteti. Zaintrigirala si me s ovim Sleek tekućim ružem tako da ću ga svakako morati isprobati. Super post :*
    CALLOFBEAUTY

    OdgovoriIzbriši
  3. Mene najvise zanima Vichy novitet. Zanima me kolika je cijana u ljekarnama?

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlicni noviteti, posebno paleta senki :)

    OdgovoriIzbriši
  5. I ja sam među fanovima 'new in' postova :P haha
    neego, kako ti se čini ova catrice paleta highlitera?

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)