srijeda, 3. kolovoza 2016.

Ljetni favoriti 2016.


Ljeto je jedno od godišnjih doba u kojem se najmanje šminkam jer puno vremena provedem na moru, spavam više nego inače i rijetko idem negdje tijekom dana, osim ako to nije plaža. Međutim, volim se šminkati za ljetne izlaske i rado eksperimentiram s kozmetikom i stavim na sebe sve što mi se svidi. Za ovaj post odabrala sam svoje ljetne favorite koje upotrebljavam gotovo svakodnevno i koje bih vam vrlo rado preporučila. Budući da sam još na moru, nisam u mogućnosti staviti vam više fotografija jer nemam flat internet i trošim svoj internet s mobitela kako bih vam i dalje mogla napisati koju zanimljivu riječ iako sam daleko od stvarnosti.




Izdvojila sam 15 proizvoda koje smatram nezamjenjivima i uistinu ih obožavam. Bilo je još proizvoda koje  sam  mogla uvrstiti na listu ljetnih favorita, ali nisam željela pretjerati i morala sam se nekako ograničiti. Izabrala sam osam preparativnih i sedam dekorativnih proizvoda među kojima se nalaze proizvodi različitih cijena, od deset kuna pa sve do dvjesto pedeset.


Preparativa:


  • Afrodita Vanilla cream kremasti gel za tuširanje - padam na mirisne gelove za tuširanje i tu me uvijek osvoji Afrodita. Prošle sam godina obožavala njihov gel s mirisom kokosa, a sada sam zaljubljena u ovaj od vanilije. Hidratizira kožu i ostavlja predivan miris, a košta samo 15-ak kuna.
  • Vichy Capital Soleil balzam poslije sunčanja - hidratizirajući balzam koji će vam pomoći nakon prekomjernog izlaganja suncu, umirit će kožu i ublažiti crvenilo i zatezanje. 
  • Olival Čarobno zlatno ulje sa šljokicama - dovoljno je reći da me zavelo u istoj mjeri u kojoj ja njega koristim za zavođenje. Nježna i blistava koža s dozom zlatnog sjaja prije večernjeg izlaska ili romantične večere omogućit će da se osjećate seksi i zavodljivo.
  • La Croa Argan Macadamia ulje za kosu - sol i sunce nisu najbolji za vašu kosu, stoga ju je potrebno dodatno njegovati, a meni u tome pomaže ovo savršeno La Croa ulje za kosu.
  • Bocassy gel hidratantna krema - obožavam ovu kremu! Tako je lagana, a opet dovoljno nahrani moju kožu. I uz sve to, možete ju upotrebljavati i kao bazu za puder jer savršeno zagladi kožu.
  • Murad Energizing Pomegranate hidratantna krema sa SPF faktorom 15 - odlična krema koju nanosim na lice svako jutro tijekom ljeta jer ima zaštitni faktor, predivan voćni miris i bogato nahrani kožu.
  • Avon BB NutraEffects BB krema - iako sam oduvijek bila skeptična prema BB kremama, ova mi se jako svidjela. Lagana je, ali svejedno prekrije crvenilo i manje nedostatke te ima dosta dobro prekrivanje za BB kremu, ali nije poput maske. Upotrebljavam ju ovo ljeto umjesto pudera, ima SPF 15 i lijepo se stapa s kožom. 
  • Uriage termalna voda - na fotografiji vidite putno pakiranje koje nosim u torbi za plažu i odlično dođe kao osvježenje kada vam se ne da u more, a ipak vam je vruće. 


Dekorativa:


  • Aura Shine Killer puder u prahu - ovaj transparentni puder u prahu neizostavan je ljeti u mojoj kozmetičkoj torbici jer mi se koža dodatno masti, a on ju drži pod kontrolom i do šest sati. Preporučujem ga svima!
  • Avon Gel Shine lak u nijansi Parfait Pink - prediva ružičasta nijansa koja je idealna za ljeto, a lak je visokog sjaja, traje na noktima 3, 4 dana bez oštećenja i lako se nanosi.
  • Essence colour&go lak za nokte u nijansi 146 that's what I mint! - predivan mint lakić za ljeto koji je lako dostupan i povoljan, a nijansa je pravi hit ovoga ljeta.
  • Guerlain Automatique u nijansi 165 - ovo je skup ruž, ali ja ga obožavam. Sjajne je teksture, ali istodobno izvrsne postojanosti što često nije slučaj s ruževima takve teksture. Nijansa je tamnija roza i idealna je za ljetne noći.
  • Illamasqua Furore pigment - također skuplji proizvod, ali sasvim poseban. Možete ga upotrebljavati kao sjenilo, ali i kao highlighter. Savršene je pigmentacije i postojanosti, a nijansa je predivna.
  • Avon olovka za oči u nijansi Cobalt Blue - ovu olovku upotrebljavam kada želim dati običnoj smeđoj kombinaciji na očima malo posebnosti i dašak svježine. Izvrsno je pigmentirana i lako se nanosi.
  • eos balzam za usne - volim sve eos balzame, a trenutno mi je favorit ovaj od jagode. Hidratizira i hrani usne i ljeti mi je puno draži od ruževa, osobito za dnevno šminkanje. A jesam li spomenula koliko mi je slatko pakiranje? :D

Guerlain Automatique 165

Ovo bi bio izbor mojih ljetnih favorita koje planiram nastaviti upotrebljavati i kada ljeto prođe, a vjerojatno ću većinu i ponovno kupiti jer tu, doista, ima nezamjenjivih proizvoda.



4 komentara :

  1. PrettyLittleWorldOfLara4. kolovoza 2016. u 13:42

    Dobar post. Inače ne volim essence lakove jer su mi pre gusti ali Afrodita vanilia cream mi je zakon imam od kokosa i vanilije

    OdgovoriIzbriši
  2. Super favoriti, puno odličnih proizvoda :)

    OdgovoriIzbriši
  3. super proizvodi :D i sama ovih dana stalno koristim La Croa Argan Macadamia ulje za kosu <3

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)