četvrtak, 21. travnja 2016.

Bronx Colors Matte Lip Tint

Koliko vam se puta dosad dogodilo da je ruž nestao s usana nakon jela? Pet, deset, pedeset puta? Svima nam se to događalo, ali mislim da sam pronašla ruževe koji traju cijeli dan! Da, dobro ste pročitali, od ujutro kada se probudite pa sve do navečer, a imali ste i 2, 3 manja obroka u tom rasponu. Predstavljam vam Bronx Colors Matte Lip Tint tekuće ruževe za usne!




Bronx Colors nova je kozmetička marka koja se nedavno pojavila u Danijel Cosmeticsu u Hrvatskoj (Osijek i Zagreb) te je odmah privukla moju pozornost, osobito nakon što sam čula da imaju mat ruževe. Više informacija možete pronaći na njihovoj službenoj stranici - klik. Moram naglasiti da njihovi proizvodi nisu testirani na životinjama.

Kupila sam dva tekuća mat ruža, nijanse nemaju neke posebne nazive, jedna je 01, a druga je 10. Ako sam dobro vidjela, ukupno imaju 12 nijansi u ponudi, ali meni su ove dvije definitivno najljepše.

Ruževi dolaze u kvalitetnom pakiranju od čvrste mat crne plastike i imaju srcolik aplikator koji omogućuje vrlo precizno nanošenje. Količina iznosi 5 ml što nije puno (npr. Aura ima 7 ml), a cijena iznosi 50 kn (ukoliko požurite, trenutno su na sniženju 20 %).


Tekstura je dosta rijetka, ali iznimno pigmentirana. Nije kremasta kao NYX Lip Cream, ali nije ni vodenasta kao neki Aura tekući ruževi (ovisno o nijansi, nisu svi takvi). Dovoljan je samo jedan sloj za potpuno prekrivanje usana, a potrebno je oko 2 minute da se osuši i postane potpuno mat.
Kao što sam napisala u uvodu, usitinu se ne skidaju sa usana dok ih vi ne odlučite skinuti i to ćete se i onda prilično namučiti čak i s korištenjem micelarne otopine. Swatcheve na ruci koje vidite ispod, morala sam ribati 10 minuta, a ni onda nisam uspjela sve ukloniti s ruke. Preporučila bih vam da stavite balzam za usne prije njih jer onda ćete ih lakše skinuti, a i neće vam isušiti usne. Što se isušivanja tiče, dolazi do laganog zatezanja nakon nekog vremena, ali ništa problematično, osobito ako umete u obzir sve ostale prednosti ovog proizvoda. Jako mi se sviđa što ne naglasi previše ukoliko su vam usne oštećene, a to se zna dogoditi s mat ruževima. Osjećaj na usnama nije čaroban, ali opet, imate sve ostale prednosti.


01 - tamnoljubičasta nijansa sa smeđim tonovima

10 - mješavina ružičastih, smeđih i narančastih tonova


Preporučujem vam ove ruževe i sigurna sam da će postati hit! Nisam još vidjela da se pisalo o njima, stoga se nadam da vam je ova recenzija bila korisna, slobodno pitajte ukoliko sam nešto zaboravila napomenuti.


P. S.

Naručivanje online - klik

Broj komentara: 20 :

  1. Prekrasne nijanse :-D Svidjaju mi se ovakve recenzije jer obicno se vrte uvijek isti proizvodi. Znaci mogu se kupiti samo u Zg.i Osijeku? Online?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da bi trebalo biti i online jer Danijel Cosmetics ima svoju stranicu i mogućnost dostave :D

      Izbriši
  2. A di je taj Daniel u Zagrebu? Prvi put cujem.
    Inace, ruzevi se cine predivni. Obozavam mat ruzeve

    OdgovoriIzbriši
  3. Ova nijansa 10 mi je predivna *-* Danijel Cosmetics ima i u Sl. Brodu pa cu bas morati provjeriti da li imaju ove ruzeve. Iskreno prvi put cujem za ovaj brand i sada si me zainteresirala pa cu morati provjeriti sta sve imaju u ponudi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam znala da ima i u Sl.Brodu, ali svakako pogledaj :)

      Izbriši
  4. Wow, odlični su ruževi, super recenzija, volim nešto novo, dobro i ne skupo :)
    Danijel cosmetics je u ZG-u samo u Petrinjskoj jel da?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da da, ali nisam iz Zagreba pa nisam 100 % sigurna. :)

      Izbriši
  5. Wow.
    Nijansa 10 je odlična 😉

    OdgovoriIzbriši
  6. Gledala sam ih zadnji put i posustala, ali sad si me definitivno zainteresirala. :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Hej, zanima me stvara li se onaj ružan rub s unutarnje strane nakon nekog vremena?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se to nikada ne stvara, tako ni s ovim ružem, ali to ovisi o sluznici usana od osobe do osobe, kod mene ne ide prema van i zato nemam s tim problema, ali ne znam kako će biti drugima. :/

      Izbriši
  8. Odličan post draga i baš si me zainteresirala tako da sam se i sama počastila jednom malinastom nijansom :D A kako sam vidjela imaju oni još puno zanimljivih stvari, tako da će biti još čašćenja :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Predobre nijanse! Na tebi obje izgledaju super, pogotovo ova tamna :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Prelijepe nijanse, prvi put čujem za njih i već si me nagovorila da ih odem kupiti.

    OdgovoriIzbriši
  11. Ja sam ga kupila i nakon nesto manje od 2sata i jedne pojedene breskve (nisam nista drugo ni jela ni pila) unutrasnjost se skroz skinula, ostao je samo obrub kao da sam olovku stavila...jel jos nekome tako??? Ili sam samo ja problem :(

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)