subota, 5. ožujka 2016.

theBalm theManizer Sisters paleta highlightera

U rujnu ili listopadu 2015. godine na tržištu se pojavila predivna theManizer Sisters paleta highlightera za koju sam odmah znala da će biti moja. Dva mjeseca kasnije poklonila sam ju sama sebi za rođendan i mislim da je to jedan od boljih poklona koji sam si izabrala. Paleta obuhvaća sve već postojeće sestre: Mary-Lou, Cindy-Lou i Betty-Lou. Budući da nisam imala nijednu zasebnu, ovo je bila idealna prilika za isprobati sve tri.


Paleta sadrži 3 x 3 g proizvoda što se čini malo u usporedbi s tim da samo jedna sestra inače sadrži 8,5 g, ali svejedno će vam trajati jako dugo i uz svakodnevno korištenje jer je pigmentacija izvrsna te je dovoljno samo prijeći kistom. Kupila sam ju u Bipi u Osijeku (dostupna je još u Bipama u Zagrebu, Rijeci i Solinu), a cijena joj je oko 250 kn. 


Inače se theBalm proizvodi ističu svojom originalnom i vintage ambalažom i upravo ju zato osobito cijenim. Još su neki drugi proizvođači pokušali imitirati njihov stil, ali to nikada neće biti jednako vrijedno kao i originalna ideja. 



Mary-Lou Manizer - boja šampanjca, zlatni sjaj koji odgovara svim tonovima kože


Cindy-Lou Manizer - nježna ružičasta koju možete koristiti i kao rumenilo ukoliko volite rumenila 
sa sjajnim česticama, a inače je idealna za osobe svjetlije puti




Betty-Lou Manizer - zlatno-brončana nijansa slična bronzeru, idealna je za tamniju kožu, a inače će biti odlična za ljeto 


Moram priznati da Mary-Lou najčešće koristim u posljednja tri mjeseca, ali vjerujem da će se to mijenjati s godišnjim dobima. Cindy-Lou bit će češće korištena u proljeće, a Betty-Lou ljeti. Mene su sve tri nijanse osvojile svojom pigmentacijom, postojanošću na licu i lakoćom nanošenja. Najčešće se dobro pigmentirani proizvodi teže blendaju, ali s ovima to nije slučaj. 



Na fotografiji iznad možete vidjeti kako izgleda samo jedan sloj proizvoda uz vrlo malo blendanja, nisam baš željela da izgledaju kao sjenila, stoga sam  ih malo izblendala. Možete vidjeti da je Cindy-Lou najsličnija mojoj boji kože, stoga je i najmanje primjetna.

Na kraju moram reći kako sam jako zadovoljna ovom paleticom i preporučujem ju svima koji još nemaju nijednu Manizer sestru, ali čak i ako imate, ovo bi vam se moglo svidjeti. 



Broj komentara: 12 :

  1. Zeljno iscekujem da je pojavi ovaj trio na FeelUnique posto nam u Srbiji nisu dostupni theBalm proizvodi! Drago mi je sto ne kupih nijedan do sad jer je ovo pakovanje sa sva tri idealno :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Divna mi je ova paletica jer su sve tri nijanse divne i na jednom mjestu, a 3 grama po nijansi je taman.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja je obožavam...imam Mary lou,i prezadovoljna sam njom...ne mogu bez nje

    OdgovoriIzbriši
  4. Paletica je divnaa! Njihove proizvode toliko zelim da isprobam da to nije normalno, posebno hajlajter :) Imaju divne proizvodee <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Sve tri sestre su mi mrak! I ja ih snimam...

    OdgovoriIzbriši
  6. Koliko su prekrasne nijanse! Gledam ih već duže vrijeme i ne mogu se odlučiti za kupovinu jer ne znam kada ću sve nijanse iznositi :/

    OdgovoriIzbriši
  7. dostupna je i u drugim bipama, vidjela sam ju u belom manastiru i u valpovu, a to su manji gradovi... jako mi je lijepa Mary, ali cu si je kupiti pojedinacno :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Cindy Lou je blush topper više nego highlighter ,meni je preslatka paleta i sve nijanse su super. The Balm je super :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)