ponedjeljak, 15. veljače 2016.

Maybeline New York Make It Happen party 2016.

Petak. Vraćam se kući iz Osijeka u Đakovo nakon prilično uspješnog dana na faksu i manje uspješnog dana za moj novčanik (Kozmo je imao 30 % popusta na dekorativu). U sobi me na stolu dočekala žuta koverta s mjehurićima kojoj se nisam nadala, a u njoj crna Maybelline kozmetička torbica s pink detaljima. Otvaram torbicu i iznenađeno vadim pozivnicu za party. 12. veljače, Zagreb Eye vidikovac u 20 h. Plus maskara, tuš i ruž. Šok, sreća i nesreća u isto vrijeme. Sreća zbog tako predivnog iznenađenja, a nesreća jer nije lako organizirati se i doći u Zagreb. Odmah sam gledala vozne redove autobusa, ali nisu išli u moju korist i nisam se nikako mogla vraćati autobusom kući neposredno nakon događaja i tu me spasila predivna Saša Knežević, autorica bloga Lil' Mee's lil' bloga. Zahvaljujem joj se još jednom na smještaju, a tu priča tek počinje.




Svaka žena i svaki drugi muškarac znaju za poznati Maybelline slogan "Možda je rođena s tim, a možda je to Maybelline". Ove godine osmislili su novi slogan "Make It Happen" koji će zamijeniti prijašnji, a uz novi slogan donose i broje novitete. Neki od njih zasigurno su i nova maskara i paleta od 12 sjenila koju imam čast isprobati prije dolaska na tržište te ću svakako podijeliti svoje dojmove na blogu.
Događaj je bio glamurozan, odlično organiziran te je okupio čak tridesetak hrvatskih blogerica. Uživala sam u njihovu društvu, a imamo i jednu zajedničku fotografiju, premda neke kolegice nedostaju, a bile su prisutne.

 Izvor: link


Naravno, ništa nije prošlo bez puno selfija, priznajem, kriva sam! :) Na fotografiji možete vidjeti neke kolegice i prijateljice blogerice za koje sam sigurna da već i sami znate ukoliko pratite blogosferu.

Uživali smo i u dobrom piću te hrani, organizatori su se uistinu pobrinuli da sve bude savršeno.

Izvor: link


I za kraj - Maybelline New York noviteti koje jedva čekam isprobati! Baby Lips Dr Rescue balzami stigli su mi na adresu dan prije partyja, a ostalo smo dobili.


Hvala još jednom organizatorima na divnom druženju, meni koja nisam iz Zagreba i ne mogu često dolaziti na takve događaje, ovo će ostati u osobito lijepom sjećanju!


Broj komentara: 11 :

Hvala na komentaru! :)