ponedjeljak, 8. veljače 2016.

L'Oreal Paris SUPERSTAR maskara i tuš za oči

Nedavno su mi na testiranje stigli L'Oreal noviteti - Superstar maskara i tuš za oči. Maskaru sam isprobala još isti dan jer nikada prije nisam koristila maskaru koja ima i bazu, a baš sam željela isprobati, osobito jer sam čitala puno pohvala na njihov račun. Budući da više volim tekuće tuševe s kistićem nego ove u flomasteru, nisam previše očekivala, ali ne mogu još napisati njegovu detaljnu recenziju, već samo prve dojmove.



Maskara sadrži 2 x 6,5 ml proizvoda, a rok trajanja iznosi 6 mjeseci što je uobičajeno. Pakiranje je oku privlačno, a kombinacija srebrne i crne boje zadovoljit će vas ukoliko volite eleganciju i jednostavnost. Brojevima 1 i 2 označeni su koraci kako se maskara nanosi. Prvi korak čini baza koja je bijele boje te trepavicama daje volumen i malo ih produlji. Drugi korak uobičajeni je i tada taj crni dio dodatno produlji trepavice. Četkice za prvi i drugi dio čak se i razlikuju, a to možete vidjeti na slikama ispod.



Meni se ova maskara neopisivo svidjela i jako dugo me neka maskara nije tako oduševila od prvog nanošenja. Najčešće im treba mjesec do dva dana kako bi mi bile optimalno suhe, a kod ove to nije slučaj. Nije ni prerijetka i vlažna, a ni presuha i gusta. Lako se nanosi i  ne trusi se ni najmanje ni deset sati kasnije, a kakav efekt daje, možete vidjeti na slikama. Mana joj je što treba malo duže da se osuši pa se može dogoditi da se preslika, ali to nije strašno. Imam kratke i rijetke trepavice i svaka ide na svoju stranu, tako da sam potpuno oduševljena kako moje trepavice izgledaju samo s jednim slojem ove maskare bez uporabe uvijača za trepavice. Vidljivo je da mi trepavice s njom ne izgledaju savršeno, ali u mom slučaju drugačije ni ne može ni s jednom maskarom. 


Ocjena: 4,8/5
Cijena: 114,90 kn (dm)

Što se tuša tiče, on me nije toliko oduševio jer nisam naviknula na takve tuševe i puno mi je lakše nanijeti tuš fleksibilnim kistom nego ovakvim. Vrh je precizan i to je velika prednost, ali voljela bih da je još fleksibilniji. Nije prerijedak i za intenzivnu crnu boju trebat će vam dva sloja ovog tuša, a može se dogoditi i da se preslika jer se ne suši jako brzo. Postojanost mu je prilično dobra jer tek nakon 8 sati počne lagano blijedjeti. Mislim da je ovo solidan tuš za oči, ali da se za te novce može pronaći i bolji.

Ocjena: 3,5/5
Cijena: oko 80 kn (dm)



Hoćete li isprobati ovu maskaru ili tuš za oči? 



*PR proizvodi

Broj komentara: 8 :

  1. Iskreno, meni se uopce ne svidja kako izgleda ova maskara na ocima, nisam je probala, ali po slici mi izgleda da ti je dosta sljepila trepavice i mislim da Loreal ima i boljih maskara.
    Sto se tice tusa, ni ja ne volim ove u olovci pa cu ga preskociti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daleko od toga, stvar je u mojim trepavicama koje ne rastu ravnomjerno i u jednom smjeru, već svaka vodi svoju politiku i od ovoga ne može bolje ni s jednom maskarom. :)

      Izbriši
  2. Vjerojatno da, zapravo maskaru sigurno hoću, baš me zanima efekt na mojim trepavicama :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zanima me da li ce se ova cetkica kod tusa osusiti vremenom, jer mi se to uvek desavalo sa ovakvim tusevima :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja volim ovakve maskare još dok su bile u onom zlatnom i crnom pakiranju tako da sam ja zadovoljna. I moje trepavice vode svaka svoju politiku tako da te u potpunosti razumijem. Jos sad imam ostatke umjetnih trepavica pa je to zivi smijeh :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Obozavam ovakve maskare.imam srednje vel.trepavica.do sada nisam ovaj koristila nikad pa bi voljela isprobati.tus ne stavljam nisan bas ljubitelj tusa.
    FB Ana Rezic

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)