ponedjeljak, 29. veljače 2016.

AVON Magic Effects Mineral Crush lak za nokte

Raj blještavih šljokica. Tako bih opisala Avon Mineral Crush lak za nokte u nijansi Pearl. Lak u koji sam se zaljubila prvim potezom kista i samo mi nije jasno zašto ga nisam prije isprobala i zašto imam samo jedan. Ovo je povoljnija verzija OPI liquid sand lakova za nokte koji koštaju 100 kn, a ja sam ovaj u prošloj kampanji platila samo 29 kn! Zašto mi se toliko svidio i koje su njegove čari, pročitajte i pogledajte u nastavku.




Lak sadrži 10 ml i dolazi u istoj ambalaži kao i ostali Avon lakovi. Ukoliko volite lakove s pješčanim efektom i puno šljokica, onda ga morate isprobati. Mene je oduševilo što je dovoljan samo jedan sloj za potpuno prekrivanje nokte, premda na slikama imam dva sloja jer mi je tako još ljepši.



Na noktima će izgledati savršeno otprilike 4 dana, a nakon toga biste ga trebali popraviti ili skinuti. Teško se skida što je sasvim uobičajeno za lakove sa šljokicama, ali mislim da je potpuno vrijedan truda jer je krajnji efekt veličanstven.


Dugo me neki lak nije toliko ugodno iznenadio kao ovaj i zato vam preporučujem da nabavite barem jednu nijansu i uvjerite se sami koliko su dobri.


Broj komentara: 12 :

  1. Lak je predivan, a mene je oduševila cijela kompozicija slike, tako je sve romantično i u usklađenim tonovima *.* Iva

    OdgovoriIzbriši
  2. Izgleda kao da je rađen za princeze :) Toliko girly i nežno :)
    ja bih ga verovatno nosila samo na po jednom noktu, imam utisak da bih se sve pocepala ako bih dotakla garderobu :D Da, podseća me na jedan OPI koji sam propustila uzeti dok je kolekcija bila aktuelna :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Morat cu nabaviti jedan :) Sama sebi ne vjerujem da jos nikada nisam narucivala avon.

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam preterani ljubitelj ovih hrapavih lakova, ali lepo izgleda. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Predivna nijansa, bas mi se dopada!

    OdgovoriIzbriši
  6. Nisam naklonjena teksturisanim lakovima, ali je ovaj prosto PRELEP i predivno ti stoji!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)