subota, 9. siječnja 2016.

Caudalie Vinosource matirajući fluid

Već nekoliko mjeseci koristim Caudalie Vinosource matirajući fluid namijenjen njezi mješovite kože koji ne sadrži ulja i upija višak sebuma. Budući da imam masnu T-zonu, imala sam prilično visoka očekivanja, a u nastavku pročitajte jesu li ispunjena.





Što kaže proizvođač:

Za mješovitu kožu tijekom cijele godine. Lagane teksture, bez ulja, nekomedogen. Sadrži organsku grožđanu vodicu koja zadržava vodu u stanicama i trenutačno umanjuje osjetljivost kože, Vinolevure® koji sprječava dehidraciju, skvalan iz masline koji zaglađuje i omekšava te laneni puder, ekstrakt ortosifona i Enantia Chloranta koji trenutačno upijaju višak sebuma i reguliraju njegovu proizvodnju. Miris cvijeta mandarine, smrvljenih listova limuna, vodice krastavca i svježe mente. Bez parabena, ftalata i fenoksietanola.

Krema dolazi u tubici i sadrži 40 ml. Ima karakterističan miris kao i drugi Caudalie Vinosource proizvodi, a s obzirom da ih imam nekoliko, meni se nije bilo teško naviknuti nanositi mirisan proizvod i na lice. Tekstura je srednje gustoće, nije kao serum, ali nije ni gusto kao obična krema za lice.

Ovaj fluid koristila sam svako jutro kao svojevrsnu bazu za puder jer se dosta brzo upije i puder nakon njega izgleda odlično na licu i duže je postojan. Ono što mi zapravo nije jasno jest taj pojam "matifying" u nazivu. Naime, ne ostavlja ni mat efekt, a i nisam primijetila da mi duže vremena treba da se zasjajim s njim ili bez njega. 

Cijena mu je 219 kn i ako tražite nešto za hidrataciju ili kao bazu za puder, onda biste mogli ovo isprobati jer odlično njeguje kožu, osobito zimi. Ukoliko tražite nešto za matiranje, po mom mišljenju, ovo vam neće biti dovoljno.


Jeste li isprobali ovaj proizvod?



*PR proizvod

Broj komentara: 6 :

Hvala na komentaru! :)