četvrtak, 24. prosinca 2015.

Omiljeni tamni ruževi za usne

Sezona je tamnih ruževa za usne, od onih boje patlidžana do tamnosmeđih. Ukoliko ste dovoljno odvažne, onda morate isprobati ova tri tamna ruža koja vam predlažem!





NYX Soft Matte Lip Cream - Transylvania

Odličan mat ruž koji nije baš toliko taman koliko izgleda u ambalaži, ali je svejedno predivan.  Ne nanosi se lako i usne vam moraju biti u savršenom stanju za njega, ali na kraju se sav taj trud oko njega isplati jer uistinu izgleda predivno na usnama. Postojanost mu je oko 6 h uz piće i manje obroke. Na fotografiji imam jedan sloj, potreban je još jedan za potpuno prekrivanje usana. Cijena oko 60 kn.



Artdeco Perfect Color - 34

Jedan od rijetkih kremastih ruževa koji je izuzetno postojan i pigmentiran, tamnosmeđa nijansa koju morate probati. Na fotografiji ispod imam samo jedan sloj, a s više slojeva izgleda još tamnije. Cijena 80 kn.


Wet'n'Wild - Vamp It Up

Ovo je ruž koji ili volite ili mrzite jer ne odgovaraju svima ovako tamne nijanse. Ja sam među onima koji su apsolutno oduševljeni!  Pigmentiranost je fantastična, srednje mat tekstura, nijansa boje patlidžana koja graniči sa crnom. Cijena 23 kn.







Sviđa li vam se moj izbor? 




Broj komentara: 12 :

  1. Meni se taj Wet'n'Wild najviše dopada. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Prvi i drugi super. Treci nije za mene. Odlican post.

    OdgovoriIzbriši
  3. Prvi i drugi super. Treci nije za mene. Odlican post.

    OdgovoriIzbriši
  4. Obožavam w'n'w ruž imam ga i sama. I odlično ti stoji :))

    OdgovoriIzbriši
  5. Nyx-ov je jako lijep i sviđa mi se kako izgleda na tebi! Nekako ti od svih najljepše pristaje :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ajme, ovaj wet 'n' wild izgleda brutalno! Nažalost ga ja nikad ne bih mogla isfurati jer sam preblijeda, ali tebi super stoji. :D Moj najtamniji pothvat je Sleek Vamp kojeg obožavam. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Imam i ja prvi NYX ruz i slazem se sa tobom sto se svega tice..Jeidno sto zameram ovo ruzu jeste to sto nije trajan..Ja sam valjda navikla na Aurine mat ruzve koji mi jako dugo taju na unsama.. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)