srijeda, 16. prosinca 2015.

Murad i problematična koža

U rujnu sam vam pokazala koje dobivene Murad proizvode isprobavam, a tri mjeseca kasnije donosim vam više detalja o svojim favoritima. Oba su proizvoda namijenjena njezi problematične kože i, što je još važnije, oba su djelotvorna. Budući da gotovo nikada ne nailazim na proizvode koji su vidljivo djelotvorni kada je u pitanju uklanjanje prištića, ostala sam više nego iznenađena.
Proizvode za lice volim isprobavati što duže jer se jedino tako može napisati kvalitetna recenzija, osobito jer se  koža mijenja s vremenom. Tri mjeseca možda nisu tako dugo razdoblje, ali dovoljno je da vam mogu napisati potpuno iskrene i detaljne dojmove.




Murad Blemish Clearing Solution 

Riječ je o gel tretmanu koji sadrži salicilnu kiselinu, antioksidanse i ulje čajevca. Testiranje je za ovaj proizvod potvrdilo da 96 % ispitanika nakon 72 sata ima manje akni i čišću kožu, a kada sam to prvi put vidjela, samo sam se nasmijala jer mi se činilo nerealno. Inače, svi takvi proizvodi trebaju bar dva tjedna da nešto naprave na licu, a prvo slijedi faza u kojoj lice izgleda gore nego ikada. Vjerovali ili ne, ovaj proizvod stvarno jako brzo djeluje. Navečer bih ga nanijela na T-zonu prije spavanja i ujutro bi svi potkožni prištići sazrijeli, a ostali su bili isušeni. Drži mi kožu pod kontrolom već tri mjeseca i apsolutno sam oduševljena, napokon sam pronašla lijek za potkožne akne! Koristim ga svake ili svake druge večeri prije spavanja i to samo na kritičnim mjestima jer ne želim dodatno isušivati cijelo lice. Nikada još nisam probala bolju kremu protiv prištića i preporučujem ju apsolutno svima.
Cijena od 367 kn za 50 ml zvuči puno, ali uzmite u obzir da sam ja u 3 mjeseca potrošila samo 10 ml jer je stvarno potreban jako tanak sloj. Čista petica. Nakon još nekog vremena korištenja, javit ću vam promjene na koži i posebnu recenziju posvetiti samo ovom proizvodu.


Murad Clarifying Mask

Još jedan proizvod iz Acne Complex linije koji me oduševio.

Glinena maska za lice za problematičnu kožu, dubinski uklanja nečistoće, smanjuje izbijanja akni pomoću sumpora i smiruje kožu. Vulkanska mineralna glina detoksificira, otklanja nečistoće i višak masnoće te čiste pore. Ekstrakt grožđa i lavande djeluju protuupalno i hidratiziraju kožu. 
Ovu sam masku koristila jednom tjedno na T-zoni po 15 minuta i koža mi nakon nje bila fantastična. Baš sam imala osjećaj kao da je čista, nije bila nimalo masna, a nije bila ni isušena. Dva dana nakon nanošenja imala bih vidljivo manje novonastalih prištića nego inače. Nikada nije izazvala iritacije, koža me nije pekla i zatezala. Cijena 291 kn/75 ml.

Ova dva proizvoda čine dobitnu kombinaciju u borbi protiv problematične kože i još jednom mogu pohvaliti Murad jer cijena opravdava kvalitetu. 

Oba proizvoda možete pronaći ovdje: http://www.murad.com.hr/
Jeste li probali ove proizvode i ako niste, planirate li?
Mirna <3

Broj komentara: 6 :

  1. Jooj, ovo prvo tako dobro zvuči! I ja bih da imam malo više para.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, jasno mi je, cijena je dosta visoka, ali opet, mislim da se isplati uložiti :)

      Izbriši
  2. Ovo prvo zvuči predobro, ali na meni bi se puno više trošilo jer ima i više posla, pa mi i nije baš isplativo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puno bi ga brže potrošila za cijelo lice, to je istina. Možda jednom :)

      Izbriši
  3. Imam BCS, ali jos nisam pocela koristiti. Bas mi je drago da djeluje jeeej :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)