četvrtak, 29. listopada 2015.

theBalm Time Balm korektor

Korektor za lice jedan je od proizvoda koji morate imati u svojoj kozmetičkoj torbici. Ja korektor koristim za prekrivanje podočnjaka, a ponekad i za poneki prištić ukoliko ga puder ne uspije prekriti. Nedavno sam na recenziranje dobila theBalm Time Balm korektor, a danas ću vam reći nešto više detalja o njemu.




Korektor dolazi u malenoj plastičnoj posudici sa spužvicom, a sadrži 7,5 g što je gotovo nepotrošivo i uz svakodnevno korištenje. Obožavam korektore u teglici baš zato što ih mogu imati dugo, a također imaju dobro prekrivanje.

Dostupan je u devet nijansi, a cijena mu je 18 $ ovdje. Budući da je theBalm došao i u Hrvatsku, možete provjeriti i dostupnost ovoga korektora u pojedinim prodavaonicama.


Proizvod je namijenjen prekrivanju podočnjaka i sitnih nepravilnosti, a u svome sastavu ima vitamine A, C i E.

Prekrivanje i tekstura

Nisam znala što očekivati, stoga sam na kraju ostala ugodno iznenađena koliko je ovaj proizvod dobar za podočnjake. Ne uvlači se u borice, ne isušuje okoloočno područje i dobro prekriva moje podočnjake, potrebna su oko dva sloja. Lako se razmazuje, nije težak za nanošenje kao neki slični proizvodi. Može prekriti i neke sitne ožiljke i crvenilo, ali ako imate baš jako problematičnu kožu, ipak potražite neku kamuflažu. Meni se kod njega najviše sviđa što je lagan, a opet dobro obavi svoj posao po pitanju podočnjaka.

Postojanost 

U mom slučaju traje isto koliko i puder, samo ga fiksiram puderom u prahu i bez problema izdrži cijeli dan na licu.


Ukoliko tražite neki proizvod koji dobro prekriva prosječno 'teške' podočnjake, a nije težak na licu i ne isušuje, onda vam savjetujem ovaj korektor. Ukoliko imate problematičnu kožu i želite puno toga prekriti, ipak potražite nešto jače i sličnije kamuflaži. Mana mu je relativno visoka cijena, osobito danas kada na tržištu možete pronaći jako dobre korektore za puno manje novaca, ali svakako uzmite u obzir njegovu količinu, mislim da biste ga morali imati barem godinu dana uz svakodnevno korištenje.

Jeste li ga probali?

Mirna <3 

*PR proizvod

Broj komentara: 6 :

  1. Bas mi je drago sto cujem da su im i korektori dobri. :) Jedino mi je zao sto kod nas u Srbiji nema the Balm-a pa moramo da narucujemo online. :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlicno izgleda, nema u Srbiji tako da preostaje cekanje.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam još ništa isprobala od njihovih proizvoda, ali me jako privlače. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)