utorak, 1. rujna 2015.

Što je u mojoj torbi + sve moje torbice

Nisam jedna od onih koji gomilaju torbice i bezglavo ih kupuju, ali svakako ih volim te mi je važno da ih imam dovoljno za uskladiti uz odjevne kombinacije. Nedavno sam vam pokazala svoju novu torbicu, a danas ću vam pokazati što se u njoj nalazi te i ostale torbice koje imam.

Nova torba kupljena je u trgovini s torbama Viktor u Osijeku, a sviđa mi se jednostavan dizajn, čvrstoća, definiran oblik i lijepa bež-ružičasta boja. 



Sa stražnje strane ima jednostavan džep koji je idealan za mobitel kako ga ne bih morala posebno tražiti.


Budući da je torba nova, u njoj se još uvijek ne nalazi tona papira, računa, vrećica i svih ostalih sitnica. Uredno je složena s nekim osnovnim stvarima za svaki dan kao što su novčanik, kozmetička torbica, ogledalce, mali rokovnik i kemijska, usb stick i ključevi.


Ogledalce mi je osobitno drago jer sam ga dobila na poklon iz Mostara. Jednostavno, kvalitetno i elegantno. U rokovniku se nalaze osnovni podsjetnici, datumi i brojevi, a kupljen je u Offertissimi.




A sada drugi dio posta, možda i zanimljiviji! :D Sve moje ostale torbice na okupu, izuzevši prethodnu, torbe za plažu i obične platnene torbe.


Najviše torbica kupljeno je u New Looku, čak tri. Dvije su velike, a jedna je manja. Crna je kupljena u Londonu i iako već ima dosta staža, jako je dobro očuvana i često ju nosim.


Ovu bež sa zmijskim uzorkom volim nositi kada treba staviti što više bilježnica u nju jer je dosta dugačka i odlična je za faks.


Mala svjetloružičasta torbica odlična je za izlaske jer može ići na rame, a opet u nju stanu novčanik, ključevi i ruž - sve što mi treba. :D


Ova velika sivo-plava torba kupljena je u Pittarellu, a odlična je jer u nju stane apsolutno sve. Druga crna torba kupljena je u H&M-u, ali ju sve rjeđe nosim jer mislim da ju previše ljudi ima.


Jedna od najdražih torbi jest ova crna Accessorize. Ide uz većinu mojih odjevnih kombinacija, dobre je veličine i lijepa mi je. Inače joj je redovna cijena oko 400 kn, ali imala sam sreće pa sam ju kupila na nekom popustu.


Obje ove manje torbice kupljene su u Tally Weijlu. Dok je ova ružičasto-ljubičasta dosta dobra, ova zlatna totalni je promašaj. Šljokice otpadaju, a magnet je preslab i zato se otvara ako u nju stavite bilo što teško, čak i novčanik.


I za kraj ostala je jedna mala smeđa torbica iz Primarka koju nosim jako rijetko, ali nije mi žao jer ipak je bila izuzetno povoljna kad sam ju kupila, tako da je dovoljno i da ju dva puta nosim. :D


To bi bilo sve za ovaj post, što mislite, trebam li nastaviti s ovakvim temama? Koja vam se torbica najviše sviđa?

Mirna <3

Broj komentara: 27 :

  1. Prva i bez sa zmijskim uzorkom su mi vrh!!!!! :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako volim ovakve postove <3 :) Imaš krasnu kolekciju Mirnich. Isto mi je ova sa zmijskim uzorkom breathtaking <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Super su mi ovakvi postovi(y)
    Torbice su sve super,svidja mi se i to sto su razlicitih velicina i za razlicite prigode a posebno me zaintrigirala ova crna iz Accessorizea. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Odličan post! Ne znam koja mi se torba više sviđa! :) <3

    OdgovoriIzbriši
  5. ja imam 5-6 također 2-3 iz new look njihove su mi torbe odlične...i jedva se obuzdam da ne kupim još koju haha :) a najbolja kupnja mi je bila jedna za 80kn na bidanju na ebayu,bež,nešto kao ova tvoja nova a najviše ju nosim i pretplatila se bome :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Nova torba je prekrasna i baš po mom ukusu. Istu bih sebi uzela :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Bas sam neki dan kupila isti rokovnik! haha
    Ova torba sa zmijskom kozom me podsjeca na ''medium'' torbe iz HMa

    OdgovoriIzbriši
  8. imam čak dvije iz New look-a,jednu ogromnu sam kupila kada se zatvarao u Osijeku,pa je bila iznimno povoljna i mislim da sam nju najmanje platila,čak 29 kuna :D
    al redovito nosim jednu iz Deichmanna,tamnoplave boje sa ružičastom unutrašnjosti jer mi svašta stane u nju i ne izgleda neuredno iako zna bit punoo stvari ;)
    jel Viktor trgovina još ima u Emmezeti?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta što sam ja te akcije propustila :( Ne znam za Emmezetu :/

      Izbriši
  9. Lijepa zbirka :D Volim torbe i imam ih u svim bojama među kojima nema ni jedne crne, iako mi treba jer se može kombinirati uz sve. Bež torbica s uzorkom mi je najljepša, a sviđa mi se i što je malo veća pa sve stane u nju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) opa, to je zanimljivo da nema nijedne crne :D

      Izbriši
  10. Torbe su predobre, prva je prelepa. :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Imaš lijepu kolekciju, i brojčano i izgledom :) Iako nisu sve moj stil, ali zato su mi nova i zmijski uzorak najnaj!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)