utorak, 8. rujna 2015.

La Croa proizvodi za kosu i ruke

Elegantno i upečatljivo zlaćano pakiranje nešto je po čemu se La Croa proizvodi posebno ističu. Kada tomu dodate vrhunske sastojke kao što su arganovo ulje i ulje makadamije, dobili ste idealnu kombinaciju. Imala sam priliku isprobati šampon, regenerator, ulje za kosu, keratin, kremu za ruke te masku za kosu i ruke.




Bez obzira koji tip kose imate, La Croa se potrudila obogatiti svaku bočicu tako da svaki tip kose pronađe nešto za sebe.


La Croa je inovativan i unikatan brand, kreiran i proizveden u Hrvatskoj u suradnji sa našim renomiranim proizvođačem kozmetike. Naši proizvodi proizvedeni su po najvišim svjetskim standardima u svijetu kozmetike. Dokaz tome su zadovoljni kupci iz profesionalne frizerske branše koji su upoznati sa svjetskim novitetima te naše proizvode svrstavaju u sam vrh.
La Croa je koncipiran kao brand koji objedinjava prirodne proizvode za profesionalnu njegu i tretman kose koji u svojoj osnovi imaju dragocjeno ulje argana i macadamije. Ulje argana sprječava oštećenja kose prilikom bojanja te produžuje vijek trajanja boje. Poboljšava čvrstoću kose te sprječava nastanak ispucanih vrhova. Pogodno je za sve tipove kose. Ostale sirovine koje se koriste u proizvodnji naših proizvoda pomno su birane kako bi davale brzo vidljiv rezultat koji traje. Učinak tretmana je odmah vidljiv: kosa je glatka, sjajna i zdrava.


Šampon za kosu
Inače imam prirodnu dugu smeđu kosu koja nikada nije bojana, ne ravnam ju i ne uvijam često, tako da nije pretjerano oštećena. Vrhove sam taman skratila neposredno prije korištenja ovih proizvoda, tako da mi je kosa bila potpuno zdrava, ali joj je nedostajalo sjaja i malo mekoće koju je brzo dobila zahvaljujući ovom šamponu. Ugodno sam se iznenadila i njegovim mirisom, a i može se koristiti svakodnevno. Obogaćen je keratinom, proteinom pšenice i ekstraktom hmelja. Odličan šampon koji ne otežava kosu i preporučujem ga svima s tankom i beživotnom kosom. 

Cijena: 36 kn/250 ml

Regenerator za kosu
Glavni razlog zašto koristim regeneratore jest jer mi kosa bude mekša i lakše se raščešljava. Kosa mi od njega bude mekša, ali se nije znatno lakše raščešljavala, no svakako imam u navici koristiti i ulja koja mi u tome pomažu. Obogaćen je pantenolom i proteinima svile te ne otežava kosu.

Cijena: 46 kn/250 ml



Hranjivo ulje
Ulja za kosu koristim nakon svakoga pranja, tako da sam se ovome posebno veselila, a ima i obećavajući sastav (ulje argana i makadamije, lan i mrkva). Nanosila sam ga najviše na vrhove, ali sam i prešla prstima cijelom dužine kose jer je tako pomagalo u njezinu raščešljavanju. Kosa nakon njega bude stvarno mekša i ima divan miris. Sve preporuke!

Cijena: 20 ml/35 kn


Keratin
Od svih proizvoda koje sam dobila, ovaj sam posebno željela isprobati jer nikada prije nisam koristila tako nešto. Imam ravnu kosu, ali ne savršeno ravnu i zato me razveselio proizvod koji obećava ravnanje kose, zaglađivanje i kontrolu statičkog elektriciteta. Ostala sam potpuno oduševljena odmah nakon prvog korištenja. Stvarno. Ljubav na prvu. Kosa mi je bila potpuno ravna nakon sušenja, nisam ju čak ni fenirala, samo sam ju prosušila fenom i raščešljala. Bila je ravna, glatka, nimalo naelektrizirana. Razlika s njim i bez njega stvarno je primjetna i on je najdraži proizvod za stiliziranje koji sam probala. Obogaćen je hijaluronom, kolagenom i arganovim uljem, tekstura je kremasta, a miris božanstven.

Cijena: 70 kn/50 ml


Ima pumpicu koja omogućuje jednostavno doziranje i nanošenje na kosu.


Krema za ruke
Nemam suhe ruke, čak ni zimi, stoga kreme za ruke nemam naviku koristiti, tek ponekad kad se sjetim. Ova je krema dobra, hranjiva i mirisna, ali ne mogu reći da sam nešto previše zadivljena. Sadrži hijaluron, aloe veru i karite maslac Cijenu nisam uspjela pronaći. 


Maska za kosu
Dobila sam malo pakiranje maske za kosu, tako da sam ju isprobala samo jednom i kosa je nakon nje bila jako, jako meka i to me oduševilo. Guste je teksture, ugodna mirisa kao i ostali proizvodi, a sadrži lan, keratin, vitamin B i već spominjana ulja. 

Cijena: 15 kn/25 ml 

Dobila sam i masku za ruke i nokte, ali nju još nisam isprobala, odlučila sam ju sačuvati za zimu jer mi trenutno nije potrebna.


Uživala sam u isprobavanju ovih proizvoda, a uživat ću i u nastavku njihova korištenja. Ako vam je stalo do njege svoje kose, potražite ove proizvode u najbližem Mulleru.

Jeste li probali nešto od La Croa proizvoda? Planirate li?

Mirna <3

*PR proizvodi, ali to ne utječe na objektivnost recenzije

Broj komentara: 10 :

  1. Uuu ja bih keratin voljela probati, imam ravnu kosu ali i one nestašne dlake što lete na sve strane. Nisam ništa koristila a kako volim proizvode za kosu sigurno ću nešto kupiti i isprobati kad mi budu dostupni :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super post! Kupujem keratin
    Pozz
    Antonija

    OdgovoriIzbriši
  3. Sampon za kosu je ono sto meni treba, odlicno deluje. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivni proizvodi i još ljepša ambalaža :D Nisam još ništa isprobala od La Croa proizvoda, ali planiram i mislim krenuti od keratina :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se :) keratin je super, imaš moje preporuke.

      Izbriši
  5. Nisam još ništa probala, ali ovu linije za kosu definitivno budem. Tako me veseli što vidim dobru inicijativu hrvatskih proizvođača!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ulje sam imala priliku probati u frizerskom salonu..odlično je i prekrasno miriši!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)