nedjelja, 23. kolovoza 2015.

Omiljeni AVON proizvodi - dekorativa

Kada netko cijeni tebe, trebaš i ti cijeniti njega. Logično. Avon je jedan od brendova u Hrvatskoj koji pokazuje i dokazuje koliko cijeni nas beauty blogerice i to mi puno znači. Moja priča s njihovom kozmetikom ipak seže u nešto davniju prošlost kad još nisam ni pisala blog, ali sam svejedno voljela kozmetiku. Bila sam negdje drugi razred srednje škole i željela sam vidjeti novi Avonov katalog, a nisam baš imala od koga nabaviti, stoga sam otišla na njihovu web stranicu i ispunila nešto i nadala se da će mi doći. Idući dan dobila sam poziv od neke gospođe iz Vinkovaca koja mi je objasnila da je to u pitanju Avon Lady program (a ja tada nisam imala pojma što to znači) i rekla mi je kako može doći k meni u Đakovo i sve mi to objasniti. Pristala sam, uostalom, nisam imala što za izgubiti. Gospođa je meni sve to lijepo objasnila i ja sam se željela učlaniti, ali problem je bio što tada nisam bila punoljetna. Na svu sreću, prodala sam neku priču baki i uspjela ju nagovoriti da se ona učlani, a ja ću to onda prodavati svojim prijateljicama u školi. Tako je i bilo. Bilo je toliko odličnih ponuda za mene da sam uskoro imala svu kozmetičku postavu od Avona. Problem je bio što se nisam znala ograničiti i zapravo sam trošila puno više nego što bih zaradila i tako sam prestala s tim. Danas si više ne naručujem sama, ali uvijek se tu nađe netko tko ima Avonov katalog. Budući da sam koristila njihove proizvode godinama, mislim da sam dovoljno kompetentna za pisanje o proizvodima koji su najbolji, barem meni, i svatko bi ih trebao isprobati.




Krenut ću od ruževa jer ipak sam s razlogom Lipstick's blade. Mislim da u posljednje četiri godine ne postoji nijedna Avonova linija ruževa za usne od kojih nisam isprobala barem jedan (istina, zaostajem za ovima od posljednjih nekoliko mjeseci). I oni mini što stanu u svaku torbicu i Colortrend u staroj crnoj ambalaži s prozirnim poklopcem i ovi popularni Ultra Color Absolute. UCA ruževe dobila sam na recenziranje i, eto, moram priznati da mi je od svih blogosuradnji ta bila najdraža jer je baš bila za moj gušt. Tada sam još imala stari fotoaparat i baš sam se patila sa slikanjem na usnama, ali svejedno je to bila slatka patnja. Bit priče zapravo je da morate probati Avonove ruževe neovisno o liniji, dovoljno je da pronađete onu nijansu koja vam se sviđa jer su sve linije predivne na svoj način. Meni se čak jako sviđa Colortrend linija jer su ruževi baš pigmentirani i postojani, a vrlo su povoljni i pristupačni svakome. 


Lakove nisam previše isprobavala, ali mi se sviđa Speed Dry linija jer mi je jako bitno da se lak što prije osuši - inače ga razmažem jer ne mogu dugo mirovati. Htjela bih probati i one šljokičaste s pješčanim efektom jer su ti lakovi najbolji za oštećene nokte, sakriju baš sve mane. :D 



Za Avon Glow perle sigurno već znate, to je kao što i znate da je glavni grad Hrvatske Zagreb. Poznate su jer su naprosto divne, bez previše mudrovanja. 


U mojoj se kolekciji već dosta dugo nalazi Ideal Flawless puder u kamenu koji već ima i sentimentalnu vrijednost. Nema izlaska u koji on nije išao sa mnom, bilo da je neki house ili techno party, svirka, rođendan, doček Nove godine ili nešto deseto. On je uvijek u torbici i spašava moju masnu T-zonu kad se zasjaji, a ima i ogledalce što uvijek dobro dođe. 



Posljednji proizvod na ovoj listi jest i poklon s BBD-a, a riječ je o olovci za oči u nijansi cobalt blue. Kad sam izvadila olovku iz kutijice, prvo se pojavilo lagano razočaranje jer sam mislila da tu olovku nikada neću koristiti, ma, znate, naviknula sam na crne i smeđe, plava mi je bila nezamisliva. I tako sam ju vratila u kutijicu gdje je stajala dobra tri mjeseca dok me nije nešto udarilo u glavu i ponovno sam ju izvadila i odlučila isprobati na donjem kapku, a na gornji bi išla uobičajena smeđa kombinacija. Ljudi moji, ja sam se zaljubila! To je jedna tako lijepa nijansa koja odlično pristaje mojim smeđim očima i izvrsno podigne ukupan look.



To bi bio moj izbor dekorativnih Avon proizvoda koje volim i preporučujem. Nadam se da vam post 
nije bio predugačak te da ste pronašli i nešto za sebe. 

Koji su vaši omiljeni Avon proizvodi? 

Mirna <3

Broj komentara: 18 :

  1. Meni je žao što Avon u Srbiji nema toliko dobru saradnju sa blogerkama kao u Hrvatskoj, jer je ipak kataloška prodaja. Uvek proizvode proveravam kod vas. :)) Kada sam bila mladja, drugarica mi se bavila prodajom, i imala je isti problem kao ti. Kupovala je više nego što zaradi. :) Tada sam probala dosta njihovih proizvoda, i Spa linija mi je bila omiljena. Od dekorative sam uglavnom imala olovke za oči. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U Hrvatskoj je situacija jako dobra, ali znaš i sama, neki brendovi više surađuju kod vas s vama nego u Hr itd. Eto, onda očito nije bio samo moj problem :D

      Izbriši
  2. Od Avona koristim Ultra Color Indulgence ruz koji je odlican,dugo stoji,nijanse predivne.. A i ima nekih maskara koje mi daju ono sto zelim te Luxe rumenilo. Opcenito volim Avon proizvode,no moram priznati da se nekad u neke i razocaram.. ali ne moze nam svima sve pasati. Moram naglasiti da obozavam Avon planet spa liniju jer je fantasticna kao i njihov sprej za ravnanje kose.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno, nikada ne može sve biti savršeno i ne odgovara svima sve. :)

      Izbriši
  3. Nesto najbolje iz Avona su mi njihovi ruzevi.. Ne znam da li ima jedan da ne valja? Mislim da ne! :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Najviše koristim Avon ruževe i sjenila te bazu za sjenila. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. I ja sam bila Avon Lady, nekih tri godine. Također sam pokupovala sve što se dalo kupiti i više trošila, a ne zarađivala :D Obožavam njihove lakove i upravo njih najviše imam u kolekciji i također volim i ruževe :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Obozavam njihove ruzeve i olovke za oci. Cesto znaju da budu na akciji sto je fenomenalno. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. dvostrane olovke,ruževi,podloga antistress calming effects,bronzer,gelovi za tuširanje su mi dragi.
    Nutra effects pjena za umivanje mi je odlična,a naručila sam i primer za sjene i jedva čekam da probam jer svi ga baš hvale :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Koristim Avon već 10-tak godina i mislim da za jako pristupačnu cijenu ima veliki izbor proizvoda. U zadnjih par godine je možda je bilo 3-4 kataloga da nisam ništa iz njih naručila. Slažem se za ruževe, pisala sam niz recenzija baš o njima.

    OdgovoriIzbriši
  9. Meni je Avon zapravo otvorio svijet ruževa. Prije njih sam nosila samo sjajila. I danas imam dosta njihovih stvari, ali nekako više preparative.

    OdgovoriIzbriši
  10. Avon je sa ruževima napravio odličan posao. Po meni su oni najbolji dio asortimana i jedva se suzdržavam da ne skupim sve :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)