petak, 28. kolovoza 2015.

New in (odjeća, kozmetika, ostalo)

U gotovo tri godine bloganja ovo je prvi put da pišem new in post u koji je uključena i odjeća. :D Odlučila sam uvesti i neke druge teme na blog koje nisu strogo vezane uz kozmetiku te se nadam da će vam se svidjeti.

Ovisna šopingoholičarka jučer je malo posjetila trgovine s nadom da će naći neke lijepe i povoljne komade. Moram priznati da sam ostala iznenađena kad sam vidjela da su sniženja gotova, bar kod nas u Osijeku, zar to nije prije duže trajalo? Uglavnom, pronašla sam nekoliko stvarčica koje su mi se svidjele i na kraju sam išla kući relativno zadovoljna. I bolje, nema gore stvari od lošeg šopinga.

Kupujem u tipičnim trgovinama kao što su Bershka, H&M, Mango, Zara, Tally Weijl i sl. Nosim konfekcijski broj S za majice, haljine, jakne i slične komade, a hlače uglavnom M (guza ne stane u manje, ali nije da se bunim :D). Ako ne pronađem svoj broj, onda isprobam i XS i M, ovisno o modelu - po pitanju odjevnih predmeta za gornji dio tijela.

U ovom postu pokazat ću vam što sam sve kupila/dobila u posljednje vrijeme. :)



U Tally Weijlu kupila sam ovu lijepu bijelu bluzu/top s crnim mrežastim detaljima. Sviđa mi se što taj crni dio prekriva veći dio leđa, a odlična je uz obične traperice i dobar nakit. Cijena oko 100 kn.


U H&M-u kupila sam klasičan crni top s V-izrezom s obje strane, a nosit ću ju uz suknje i hlače. Tu sam kupila i peplum majicu na prugice.


U Bershki sam kupila jednostavnu bordo majicu s 3/4 rukavima, ali ima vrlo zanimljiv izrez, tako da su ramena poluotvorena nakon što se obuče. Meni se jako sviđa jer je jednostavna, ali opet se može nositi i uz svakodnevne i uz elegantnije komade.
U Mangu sam kupila običnu tamnoplavu košulju.


Iako u Takko gotovo nikada ne zalazim, ovaj put jesam i našla sam si baš lijepi kardigan koji planiram nositi uz obične majice, traperice i slatki uski remen preko njega.


Osim odjeće kupila sam i novu torbu u trgovini Viktor u Županijskoj ulici u Osijeku. Izbor je stvarno ogroman, a meni se najviše svidjela ova bež. Cijena torbi od 100 do 200 kn stvarno nije puno, stoga požurite dok traje sniženje!


Ako volite girly stvarčice, onda svratite u Offertissimu. Ja sam kupila vintage podložak, kasicu i mali novčanik.


Za sve djevojčice i one koji se tako osjećaju, tu su preslatke kutije s maramicama koje možete pronaći u dm-u na akciji 1+1 gratis. I svaka maramica ima uzorak. :D


I Byphasse micelarne kupljene su u dm-u na istoj akciji, a recenziju već imate na blogu!


Na recenziranje sam dobila Caudalie Vinosource matirajući fluid* i jedva čekam isprobati ga.


*La Croa šampon, regenerator, keratin, ulje, kremu za ruke i maske za kosu počela sam isprobavati te za nekoliko tjedana možete očekivati kolektivnu recenziju.


I kao pravi šećer na kraju - bilježnice. Neće biti šećer kad se iz njih bude učilo i kad faks počne, ali zasad su slatke, a ova s ruževima za usne kao da je dizajnirana za mene. Možete ju pronaći u TISAKmedia centru, a ove Hello Kitty u dm-u. Tražila sam i u Mulleru te Hello Kitty A5 s linijama, ali nisam pronašla baš nijednu. :(



Ukoliko vas zanimaju detalji vezani uz nešto od prikazanog, slobodno pitajte.

To bi bilo sve za ovaj put, jako me zanima sviđaju li vam se ovakvi new in postovi gdje nije samo kozmetika? Cijenila bih odgovor na to pitanje u komentarima. :)

Mirna <3

*PR proizvodi

Broj komentara: 15 :

  1. Bas mi se svidjaju stvari,posebice torba (y).. I jedva cekam recenziju La Croa linije da vidim kupiti ili ne:)
    Sto se tice New in-a super mi je ideja za slikanje odjece i svega ostalog sto si kupila tako da imas od mene pet :D ! :) :*

    OdgovoriIzbriši
  2. Super stvarčice! Torba je odlična a ovi proizvodi sa arganovim uljem djeluju obećavajuće :)

    OdgovoriIzbriši
  3. super new in...torba je predivna :D
    imam samo jedno pitanje...kako se otvaraju te kasice ili su samo za ukras?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) Otvaraju se otvaračem za konzerve, haha, jednom kad otvoriš, može u smeće :P

      Izbriši
  4. Odličan šoping! Sve je predivno, a najviše mi se sviđa bijela bluza i torba koja je stvarno savršena :) Kardigan mi se isto jako sviđa, ja ih u zadnje vrijeme obožavam i baš su preslatki kada se na njih doda nekakav tanki remen. Maramice i bilježnice su baš preslatke, nisam znala da su i maramice u odličnoj 1+1 akciji tako da se definitivno moram zaletit do dm-a. :*

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasan post! Najviše mi se sviđa torba :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Baš si se lijepo ponovila, a odjeća mi se najviše sviđa :D Caudalie fluid sam imala i bio mi je odličan te se nadam da će i tebi odgovarati :) Veselim se recenzijama La Croa proizvoda.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se i ja da će mi biti dobar, visoka su očekivanja, hehe :D

      Izbriši
  7. Torba... *.* Zaljubljena sam...

    OdgovoriIzbriši
  8. Torba je prelepa, kao i maramice. Zaista divota jedna. :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)