nedjelja, 9. kolovoza 2015.

New in iliti kako moja ovisnost napreduje

Rastrošna sam. Priznajem. I ne mogu si pomoći. A i ne želim. Držim se mota "troši dok možeš" i zato se ne trudim ograničavati se. Jako dugo nisam pisala post o tome što sam kupovala, možda čak i predugo, ali nema smisla da vam pokazujem što sam kupovala prije 2, 3, 4 mjeseca, već ću vam pokazati samo najnovije prinove do mjesec dana stare.


Ljeto i zima najgora su godišnja doba za moj novčanik jer tada ima i najboljih popusta i akcija kojima ja, naravno, nikada ne uspijem odoljeti. Dajte mi 10 %  popusta i meni je to već dovoljan izgovor za kupnju.



Kupovala sam dosta preparative, a tu se najviše ističe Nivea jer je imala 40 % popusta u dm-u pa sam odmah kupila šampon, regenerator, micelarnu i gel za tuširanje. I vlažne maramice, ali to je manje bitno. :D Tako sam micelarnu, koja inače košta 40 kn, platila 24 kn!


Od Olivala sam po svom izboru dobila *Čarobno zlatno ulje i micelarnu. Ne znam što me više veseli. :) Redovne cijene su 50 kn micelarna i oko 110 kn ulje. Olival je i za vas pripremio poklone, jeste li se već uključili u darivanje?


U dm je stigao novi brend Byphasse koji se ističe povoljnim cijenama za koje dobijete veliku količinu proizvoda. Ja sam si uzela sredstvo za skidanje šminke s očiju, a 200 ml košta 20 kn što stvarno nije puno.


*Bioskin Young kremu dobila sam na testiranje, a namijenjena je njezi problematične kože djece i odraslih. Riječ je o prirodnoj kremi bez parabena, obogaćena je zeolitom i eteričnim uljima, a cijena joj je 115 kn.


Jučer sam kupila i Pantene Pro-V masku za oštećenu kosu, a ona košta oko 37 kn za 200 ml. Nakon mora kosi je potrebna dodatna njega, a ova mi je maska izgledala baš privlačno.


Kupila sam i Balein gel protiv žuljeva koji košta oko 10 kn. Imam problema sa žuljevima, sve što obujem prvi put nakon dugo vremena, nanese mi velike probleme, tako da sam pokušala pronaći spas u ovoj kremici. Nažalost, nije mi previše pomogla.


Što se dekorative tiče, nema je puno, ali svakako prednjači Catrice. Lak, rumenilo i balzam u olovci dobila sam u Sensi i Ljepota je zdravlje, a tekući sam ruž kupila na akciji za 16,90 kn! Revlon Colorstay puder za masnu i mješovitu kožu kupujem već dosta dugo i uvijek ga volim imati kod sebe. Chupa Chups balzam koji izgleda poput lizalice kupila sam jer je jednostavno presladak i neodoljiv! Kad sam dečku poslala sliku što sam kupila jučer u dm-u, samo me pitao zašto sam kupila tu lizalicu. :D Max Factor 2000 Calorie klasična verzija maskare još čeka isprobavanje, a vodootpornu sam recenzirala ovdje.



Što se kupovalo kod vas u posljednje vrijeme? 

Mirna <3

*PR proizvodi 

23 komentara :

  1. Ja obožavam novitete, tako da me ova tvoja objava prilično obradovala. Kad razmislim, nisam ih ni ja dugo objavila?! Štedim.... :D (Moš' mislit')
    Super su mi tvoji odabiri. Ne znam kako ti stojiš s Olivalom, ali ja ih obožavam! Micelarnu još nisam probala jer na lageru imam Garnier, ali svi je toliko hvale da jedva čekam da dođe na red. Ovo ulje je već postalo kult. Zahvaljujući mom konstantnom hvaljenju Olivala kao brenda, pola moje okoline ga ima. Kolegice na poslu sam odmah početkom ljeta obavijestila da imaju vrlo dobru inačicu Nuxe zlatnog ulja od hrvatskog proizvođača, tako da su ga mahom kupile, a one koje su se uspjele oduprijeti prvom valu, slomile su se kada sam ga na kavi izvadila iz torbe ;) Da, tako ja operiram, a što je najbolje, nemam apsolutno nikakve veze s Olivalom!
    Jako me zanima ova nova Byphasse linija, tako da čekam recenziju. A Pantene masku sam i sama kupila (jednu inačicu), kao i mnogo drugih proizvoda s onim kuponom iz 24sata s 50% popusta. Da, i ja brijem na sve moguće popuste i kupone. Ne mogu si pomoći :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, svi mi štedimo do prvog odlaska u dm :P Olival i ja volim, a ulje je baš wow :D a bez micelarnih inače ne mogu zamisliti život.

      Izbriši
  2. Catrice rumenilo je prelijepo :D a lizalica preslatka! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, ma to je samo osvrt na komentar tvog dečka, što će ti ta lizalica :D

      Izbriši
  3. Odlični noviteti. Niveina micelarna mi je inače super, ne znam samo da li je ova tvoja ona s novom formulom, ali ona stara mi je bila odlična. Olival ulje divno izgleda, isto sam kupila ovaj Byphasse odstranjivač pa ću ga isprobati. Chupa Chups moram kupiti jer prefora izgleda. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da, moja je s novom formulom :D ja sam sinoć probala taj Byphasse i na prvu sam bila zadovoljna :D

      Izbriši
  4. Meni je ta micelarna bila srednja žalost. Nekidan sam išla do dm-a po Byphasse proizvode i nisu ih uopće imali. -.- Sa žuljevima isti problem, nema mi spasa :D A ulje je prekrasno. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad si mi to napisala na Facebooku, malo sam pročitala recenzije na netu i dosta su podvojene. Živim u nadi da će meni biti ok.

      Izbriši
  5. Želim i ja Chupa Chups balzam :( nije da mi treba, ali izgleda neodoljivo :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Byphasse je posebno privlačan brend, što zbog cijene, što zbog količine. Volim proizvode za čišćenje koji imaju velika pakovanja. Bilo bi dobro da dođe i u BiH, ali mislim da će sve ostati na mojoj želji :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Aaaaaa čupa čups! :) Jedva čekam recenzije :3

    OdgovoriIzbriši
  8. Maskara od MAxFactora super izvlaci trepavice, meni je iritirala oci pa je sada ne koristim..:) Noviteti su stvarno super, i bas te briga, trosi! :D Zaista sve izgleda prelepo! :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta zbog iritacije :( Haha, hvala ti na podršci <3

      Izbriši
  9. Svega lepog ima, ovu Nivea gomilicu sam isprobala, ostalo nisam :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Imam isti identični balzam u olovci od catricea i ktome još istu boju kao ti

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)