nedjelja, 9. kolovoza 2015.

Izbor čitateljice mjeseca

Drage moje,

svakoj blogerici jako puno znači svaki vaš lajk, komentar, poruka podrške, pohvale ili konstruktivne kritike. Često organziramo nagradne igre i darivanja u kojima, uglavnom, pobjede oni s najviše sreće, a ne baš uvijek oni koji to zaslužuju. Motivirana nekim čitateljicama (i blogericama) koji prate svaki moj post, odlučila sam uvesti odabir čitateljice mjeseca. Čitateljica mjeseca ona je osoba za koju znate da prati, čita i komentira vaše postove i podijeli vaše objave koje joj se svide. 9.9. odabrat ću jednu od vas koja se najviše istaknula i poslat ću joj lijep paketić iznenađenja. U njemu će se zasigurno naći puno testera koje ne možete lako nabaviti (Nuxe, La Roche-Posay, Bioderma, Bioskin, Biobaza...) plus neki komad kozmetike. Testere vam mogu pokazati, a ostalo ostaje iznenađenje! :)


 Facebook je smanjio doseg objava, stoga ako želite stalno znati što se događa na Lipstick's blade Facebook stranici, kliknite na tipku za sviđanje te odaberite nešto od ponuđenog.


Do čitanja! 

Mirna <3

Broj komentara: 13 :

  1. Bravo! Sve više Vas to prakticira(bar one blogerice koje Ja pratim) ,osobno takav pristup svojim fanovima i pratiteljima Tebi daje puno veći kredibilitet kao blogerici jer im pokazuješ "Da vidim da me pratite,čitate i thx na tome". Želim Ti puno zabave i kvalitetnih proizvoda u Tvojim budućim recenzijama.

    OdgovoriIzbriši
  2. To je super i ja to pratim i lepo je znati ko je tu zbog nas i bloga a ko samo kad su igrice u pitanju :)

    OdgovoriIzbriši
  3. E to je lepo-sigurna sam da ce prava osoba dobiti zasluzen pokloncic. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. SVaka cast zaista! Ovo prvi put vidim kod tebe i bas sam odusevljena ovom idejoo. Zaista sve pohvale :**

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) ali nije prvi put, bilo je čak nekoliko puta prije godinu, dvije.

      Izbriši

Hvala na komentaru! :)