petak, 7. kolovoza 2015.

Catrice All Matt Plus tekući puder

Neplanirane kupnje kod mene su najčešće, a tako se zalomio i novi Catrice All Matt Plus tekući puder kupljen u dm-u za nekih 55 kn. Budući da sam dosta preplanula, izabrala sam najtamniju nijansu koju imaju  - 040 Sun Beige. Iako uvijek prije kupnje nekog pudera pročitam recenzije, ovaj sam kupila bez ikakvih pretraga. Jesam li pogriješila ili se oduševila, doznajte u nastavku.




Bočica mi se jako sviđa! Mat staklo, pumpica, kvalitetan poklopac – jako lijepo za 55 kn u usporedbi s drugim puderima tog cijenovnog ranga. Ima i zaštitnu trakicu, tako da se ne morate brinuti je li otvaran.


Što puder obećava:
  •          Postojanost do 18 sati
  •          Kontrolu neželjenog sjaja – ne sadrži ulje
  •          Reflektirajuće čestice za ujednačen ten
  •          Hidrataciju

Postojanost

U ljetnim danima postojanost je svakako manja u usporedbi s drugim godišnjim dobima, neovisno koji je to puder. Nanijela sam ga oko 10 sati ujutro i bez problema izdržao je 8 sati, a onda je mjestimično počeo nestajati, osobito na T-zoni, ali to nije ništa čudno s obzirom da sam bila na suncu. Da je nekoliko stupnjeva manje, sigurno bi trajao još, tako da za postojanost ima ocjenu odličan.

Matiranje

Teško je matirati dok se znojite i znoj vam se slijeva niz lice i zato je jako teško dati ocjenu za ovu kategoriju. Kad ga tek nanesem, daje mat finiš i iduća 3, 4 sata izgledam pristojno, ali onda sam već sjajna. Navečer matiranje traje nešto dulje, ali ako idete u klub i plešete, opet ste na istom. Dajem ocjenu vrlo dobar za matiranje s obzirom na okolnosti.

Prekrivanje

Koža mi je u posljednje vrijeme znatno bolja nego što je bila prije, i dalje ima sitnih nepravilnosti na T-zoni, ali to nije ništa u usporedbi sa stanjem prije pola godine. Ovaj puder ima  dobro prekrivanje za takvu kožu – problematičnu, ali opet ne previše kao da je akna na akni. Meni je potreban samo jedan sloj da prekrijem sve što želim i to bez dodatnog nanošenja korektora. Inače sam naviknula na teške pudere, tako da ne mogu reći kakav bi vama bio osjećaj na koži, meni je sasvim normalan. Tako bih rekla da je prekrivanje srednje, ali može nadograditi.


Puder mi nije izazivao prištiće, nije mi isušio kožu, ali ne mogu reći da ju je hidratizirao. Sve u svemu, jako sam zadovoljna, jedan od najboljih pudera do 100 kn koji sam probala i toplo ga preporučujem! :)

Jeste li probali ovaj puder? 

Mirna <3

Broj komentara: 10 :

  1. Nisam ga isprobala, ali želim, vjerujem da je najbolji proizvod u tom cjenovnom rangu, samo da ima još bolje prekrivanje. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nadogradivo je, bit će ti dobar po tom pitanju, nemaš ti uopće problematičnu kožu kojoj je potrebno prejako prekrivanje, bar koliko me sjećanje služi :)

      Izbriši
  2. Upravo danas ga kupila za 17 kn :D Dio Catrice asortimana je snižen na 17 kn, među njima je i ovaj puder i to baš u ovoj tvojoj nijansi :D
    Danas sam ga odmah nosila i sviđa mi se, iako ga trebam još testirati no slažem se sa tvojom ocjenom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sretnice jedna, ja došla u dm jučer i rasprodano! :(

      Izbriši
  3. Imam ga,ali nisam prezadovoljna, sklizne mi s lica nakon 3 sata, a i pumpica mi se ne sviđa,zapinje nekako :/ čekam hladnije dane, možda će se s njima bolje nositi

    OdgovoriIzbriši
  4. I ja sam razmišljala o kupovini neke jeftinije varijante pudera. Prekratko imam tamnu put da bih se baš raspištoljila. Trenutno koristim testere kojih se nakupilo, ali ako mi sfale, mogao bi ovo biti moj izbor

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovaj ti je snižen u dm-u na 16,90 i to baš ova nijansa, ali kod mene je rasprodano, prekasno sam doznala :(

      Izbriši
  5. Baš fino zvuči, deluje kao da bi mogao biti zamena za divni Photo Finish!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)