petak, 3. srpnja 2015.

Pripreme za more #1 - preparativa

Ljeto je moje omiljeno godišnje doba, volim kad me sunce prži i temperature su vrtoglavo visoke dok je ležim uz more i samo se opuštam. Budući da imam dalmatinske krvi, mislim da nije čudno što obožavam ići na more, a kako se taj odlazak prilično približio, vrijeme je da vam počnem pokazivati što nosim. Ne mogu vam pokazati sve odjednom jer onda nikada ne biste završili s čitanjem, stoga sam odabrala nekoliko proizvoda koje nosim na plažu i obožavam ih, dva ulja za kosu i nezaobilazno sredstvo protiv znojenja. Moram naglasiti kako su to moji ljetni favoriti i nikamo ne idem bez njih jer su nezamjenjivi! Uživajte u ljetnim slikama. :)





Svi već znate koliko je važno zaštiti se od štetnog zračenja, premda većina to zanemaruje jer samo žele što prije uhvatiti preplanulu put. Meni je ipak zaštita na prvom mjestu jer nemam želju biti crvena kao rak i onda još da mi se cijela koža guli, ne hvala! U zaštiti mi pomažu Garnier Ambre Solaire Wet Skin sprej SPF 20, Hawaiian Tropic ulje SPF 6 i SUN Dance matirajući fluid SPF 30.


Garnier sprej kupujem već godinama i obožavam ga jer je lagan i proziran, ne ostavlje tragove na kupaćem i ručniku, može se nanositi i na mokru kožu, a ima i UVA i UVB zaštitu i dosad mi je vjerno služio te nikad nisam izgorjela dok sam ga koristila. Ima miris kao i ostali proizvodi tog tipa, a ambalaža je jednostavna i meni se sviđa.

Hawaiian Tropic suho ulje koristim pri kraju sezone kad sam već potpuno tamna ili kad idem jako kasno na plažu kad sunce više nije tako jako. Volim kad mi se noge sjaje, ali još više volim miris kokosa i zato sam ga i kupila prošlo ljeto. Miris je predivan ako ste ljubitelji kokosa, pravi ljetni. Ima samo UVA zaštitu i SPF 6, ali u ponudi su i drugi faktori. Upija se srednje brzo i odlično je ako vam je koža suha.

Sun Dance matirajući fluid s faktorom 30 koristim za lice, a kupila sam ga isključivo zbog tog matiranja. Sviđa mi se što ne izgledam masno nakon njega kao s nekim drugim proizvodima za lice i jer se brzo upija. Bijele je boje, ali nije pregust. Nije mi izazvao nikakve prištiće i nije začepio pore. Ima UVA i UVB zaštitu.


Obukli ste haljinu, noge su savršeno izdepilirane, ali nešto vam nedostaje da bi to bilo to - Nuxe Huile Prodigieuse. Našpricajte noge ovim uljem i one će se lijepo sjajiti te će izgledati osobito privlačno. Još moram nabaviti ono sa sjajnim česticama i onda imam sve što mi treba za ovo ljeto. :D


Mama mi je zaslužna za otkriće ovog proizvoda. Ona posljednjih nekoliko godina kupuje Nikel Kokosov maslac, nekada s mrkvom, a nekada bez nje. I tako sam ja isprobala njezin maslac i oduševila se. Kao što sam već spomenula, obožavam miris kokosa i sve što ima kokos u sebi, mora biti moje. Ovaj je maslac također odličan za kraj ljetne sezone kad ste već preplanuli, ali možete ga koristiti i nakon sunčanja kako biste nahranili kožu. Čini kožu mekom i nježnom, a i ubrzava tamnjenje. Odličan za sve ljubitelje prirodnih proizvoda!


Kosa mi se ljeti najviše ošteti od mora i soli, ali zato u spas dolaze dva odlična ulja za kosu čije recenzije možete potražiti na Extravagantu. Prvo je Matrix Exquisite Oil Biolage, a drugo L'Oreal Elseve Extraordinary Oil. Oba fantastično njeguju kosu, ne maste ju i ne otežavaju.


A pravi šećer na kraju definitivno je Borotalco Original Fresh Deo Roll On. Ja ne znam kako sam živjela cijeli svoj život bez njega. Stvarno ne znam. Koristim ga već 2, 3 godine otkako sam ga prvi put isprobala i to je najbolje sredstvo protiv znojenja na svijetu! Djeluje, stvarno djeluje! I nema neki užasan miris kao svi mogući dezodoransi na tržištu, već je puderast i jako nježan. Čak i ako niste fan roll on-a, ovo morate probati.

Nadam se da vam se moj izbor svidio, a ako imate kakve preporuke, slobodno mi napišite!

Mirna <3

Broj komentara: 12 :

  1. Baš bih mogla pogledati ovaj Sun Dance fluid, nema mi ničeg goreg od nečural diskokugla izgleda :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja obožavam ovaj tip postova, a tvoj sam s posebnim guštom čitala. Sviđaju mi se odabiri!

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš sam gledala taj Nikel maslac, mislim da ću ga sada i kupiti. Hvala!

    OdgovoriIzbriši
  4. nema mora bez mirisa kokosa :D
    lijep odabir :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ovi proizvodi za kosu me baš zanimaju,nadam se da ću i isprobati koji :D Sviđa mi se odabir :)

    OdgovoriIzbriši
  6. obožavam ovo Matrix ulje za kosu, a sada si me zainteresirala i za Nikel kokosov maslac :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Ništa bez mirisa kokosa, svaki mi se proizvod može prodati samo ako miriše na kokos :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)