četvrtak, 4. lipnja 2015.

Top 5 proizvoda ispod 50 kn

Pronalazak povoljnih i kvalitetnih proizvoda sigurno razveseli svaku osobu ženskog spola. Koliko god lijepo bude počastiti se nekim skupim i luksuznim proizvodom, većina poseže za povoljnijim opcijama. Otkako sam i sama studentica, pronalazim druge stvari na koje radije trošim novac, ali šminka je i dalje velika ljubav i ne odričem se tako lako. Podjednako kupujem i povoljnije i skuplje stvari, a danas vam predstavljam pet fantastičnih proizvoda do 50 kn koje morate probati!


1. Avon Speed Dry lak za nokte - ja sam jedna od onih koji rijetko imaju vremena lakirati nokte, tako da mi je važno da se lak brzo suši i da traje na noktima barem 5 dana. Ova Avonova linija jako mi se sviđa, četkica je odlična, lak se lako nanosi, sjaji se na noktima i brzo se suši. Ima i kuglicu, tako da će dugo trajati, neće se brzo osušiti u bočici. Sve pohvale!


2. Eveline Celebrities tuš za oči - probala sam jako puno tuševa za oči i uvijek ostanem nezadovoljna. Ovaj sam tuš koristila još prije i sada sam ga ponovno kupila i ostala sam oduševljena. Četkica za nanošenje jako je fleksibilna i njome je izuzetno lako napraviti pravilnu liniju, puno lakše nego popularnim Essence tušem. Trajnost mu je isto odlična, jedino bih voljela da je malo crnji. 


3. NYX Hide & Conceal korektor - jedini korektor koji je nemoguće potrošiti uz svakodnevno korištenje. Odičan je za podočnjake, postojan, dobro ih prekriva i ne isušuje okoloočno područje. Toliko je dobar da sam ga kupila i najboljoj frendici! :)


4. NYX Matte ruž za usne - najbolji mat ruževi za usne drogerijskog ranga, definitivno! Najbolja pigmentacija i postojanost! Ako tražite prijedlog za idealnu ljetnu nijansu, to je onda svakako Shocking Pink koji se nalazi na fotografijama ispod.


5. Aura ljepilo za trepavice - ljepilo sam kupila u Beogradu prije 17 mjeseci, a ono je još uvijek kao novo! Trepavice drži na mjestu od 2 popodne do idućeg dana ujutro i to bez ikakvog popravka. O, Auro, zašto te nema u Hrvatskoj? :( Kupila bih zalihe za idućih nekoliko godina...


To bi bilo mojih top 5 povoljnih proizvoda, a koji su vaši? 

Mirna <3

Broj komentara: 12 :

  1. Već neko vrijeme razmišljam kupiti taj Eveline tuš za oči, pa nikako da ga kupim. Nadam se da ću uskoro.
    NYX Matte ruž za usne je pre lijep. Nijansa je baš za ljeto. Sviđa mi se. ❤

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako kupiš, vjerujem da ćeš biti zadovoljna :) Drago mi je :)

      Izbriši
  2. Jel moze mala usporedba Nyx ruza i Golden rose Velvet mat? Golden rose ne volim jer mi se runi na ustima, pa mi niti sa labelom nije dobar nikako, sto mi nije slucaj s drugim ruzevima tipa Loreal, Bourjois, Maybelline, Avon i slicno.
    Inace volim i koristim Avon speed dry i Eveline celebrities tus :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno da može :D GR ruževi više su suhe strukture, a ovi, iako su mat, jako se lijepo nanose, ne isušuje, tako da je tekstura znatno bolja. :)

      Izbriši
  3. super post i preporuke :D
    od svega sam koristila samo Eveline tuš i bila sam isto tako zadovoljna jako s njim :D
    a sada bih voljela kupiti NYX korektor :D

    OdgovoriIzbriši
  4. I ja jako volim Aurin lepak, samo njega i koristim, sjajan je, a volim i Eveline Celebrities, samo je moj u braon boji, savršen za neupadljive dnevne varijante :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Slažem se za Avon Speed Dry lakove za nokte koji su odlični :D Ostale proizvode nosam probala, ali planiram stalno probati NYX Matte ruževe :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni je NYX korektor uzas za podocnjake, uvuce se u borice u roku od par minuta. Ali mi je ok za delove gde tekstura nije izrazena, recimo sitne flekice i slicno. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A meni nije, ali znam da mi imamo različitu kožu :/

      Izbriši

Hvala na komentaru! :)