petak, 26. lipnja 2015.

Born Pretty umjetne trepavice

Obožavam nositi umjetne trepavice i najčešće ne prođe nijedan izlazak bez njih. Cijeli look podignu na sasvim novu razinu i stvarno su nezamjenjive. Nedavno sam sklopila suradnju s Born Pretty web-shopom i izabrala sam si dva seta od 10 pari umjetnih trepavica. Oba su seta izuzetno povoljna, a u nastavku pročitajte jesu li me zadovoljili.

Princess Eyelasheslink

Ovo su apsolutno predivne trepavice! Trakica je prozirna i neprimjetna, trepavice su odlične kvalitete i oblika, jedne od najboljih koje sam probala. Mislim da slike govore više nego tisuću riječi. Redovna cijena seta od 10 pari iznosi 10,59 $, ali trenutno su snižene na 6 $ i još možete dobiti 10 % popusta koristeći kod MATEG10. Probala sam stvarno mnogo umjetnih trepavica različitih cjenovnih rangova i ugodno sam iznenađena kako ove izgledaju. Guste su i nisu preduge, odlične su za večernje izlaske i posebne prigode.

Što se tiče prilagođavanja veličine, meni je dovoljno odrezati oko 0,3 mm.Ovako izgledaju izbliza - ja sam prezadovoljna!


Drugi setlink

Drugi set dolazi u slatkom rozom pakiranju i također ima 10 pari, a nešto je povoljniji od prethodnog - 8,55 $. Nažalost, ovaj me set nije toliko oduševio jer su trepavice predugačke, a ne daju dovoljno volumena i zato ih moram  rezati i prilagođavati da bih dobila ono što želim. Njih vam ne bih preporučila. Također, trakica nije toliko dobra kao kod prethodnih, izgleda kao malo deblji bijeli konac, a kod prethodnih kao silk za ribolov što je puno bolje. Naravno, ako ste vješti, sve to možete srediti i lijepo prilagoditi da izgledaju božanstveno, ali za prethodni set ne morate raditi ništa i svejedno su predivne.


Na fotografiji ispod možete vidjeti kako izgledaju na jednoj djevojci koju sam šminkala. Vidite da nisu toliko guste, ali su lijepo prilagođene jer sam ih dovoljno skratila. Kako vam se sviđaju? 

Mirna <3

Broj komentara: 10 :

 1. Da, i meni su prve predivne :) Nihov prirodan izgled me privlači, nadam se da ću ih uskoro i ja moći probati.

  OdgovoriIzbriši
 2. Prve trepavice fkt odlično izgledaju :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Druge bi mi bile predugačke, ali prve su upravo onaj tip trepavica kakav mi najbolje stoji! Nisu mnogo tvrde?

  OdgovoriIzbriši
 4. Ove prve trepke stvarno super izgledaju, ali ja pohvaljujem kompletan make-up! Respect.

  OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)