petak, 15. svibnja 2015.

Uriage AquaPRECIS hidratantna i okoloočna krema

Prije nekoliko godina vodila sam dosta malo računa o njezi kože, koristila sam samo one nužne proizvode za skidanje šminke i kreme s kiselinama za problematičnu kožu. Pisanje i čitanje blogova, a i nekoliko godina više, učinili su svoje te danas volim isprobavati i proizvode za njegu kože lica. Prije pola godine počela sam koristiti proizvode iz Uriage AquaPRECIS linije, a danas vam predstavljam  hidratantnu i okoloočnu kremu.


Obje kreme dolaze u plavim kartonskim kutijicama i u plavim tubicama s bijelim poklopcem te su obogaćene Uriage termalnom vodom.

Okoloočna krema

Količina: 15 ml 
Cijena: 179 kn 

Lagana gel-krema koja je pravo osvježenje među svim okoloočnim kremama koje sam probala! Uistinu osvježava okoloočno područje, nije masna, ne ostavlja ljepljiv trag i brzo se upija. Namijenjena je svakodnevnoj njezi koja smanjuje tamne podočnjake, uklanja borice i hidratizira. Borice nemam pa o tome ne mogu govoriti, ali stvarno mi je okoloočno područje nahranjeno, meko i nježno. O podočnjacima je dosta teško donositi zaključke jer nemam velikih problema s njima, mislim da malo smanji njihovu vidljivost, ali svakako je odlična kao baza za korektor ukoliko ih prekrivate. Krema je bez mirisa, hipoalergena je i nekomedogena. Iako ima samo 15 ml, potrebno je jako malo nanijeti, stoga ni pola nisam potrošila nakon 6 mjeseci.

Glavni sastojci: 
mineralni i organski osmoliti, silanol, hijaluronska kiselina, dekstran sulfat

Sve u svemu, osim cijene koja je dosta visoka, mislim da je ovo odlična krema za svakodnevnu njegu mlade kože. 



Hidratantna Comfort krema za lice

Količina: 40 ml
Cijena: 229 kn

Za razliku od okoloočne kreme, ova me nije toliko oduševila. Ima dosta jak miris koji me podsjeća na liječnike i bolnice, a to mi se nimalo ne sviđa. Nije tako lagane teksture i ne upija se brzo, stoga nikako ne preporučujem nanošenje pudera neposredno nakon nje. Krema je namijenjena suhoj koži, a ja nemam suhu kožu, osim zimi kada zna biti dodatno isušena, stoga sam ju koristila samo mjestimično, osobito na području nosa i tu se pokazala kao odlična. Na mjestima gdje se koža peruta, dovoljno je dva puta nanijeti kremu i to je područje izliječeno. 

Sadržaj je isti kao i okoloočnoj kremi + shea maslac.

Bez obzira što je ova krema odlična kao bogata njega za suhu kožu, mislim da je 229 kn ipak previše jer se mogu naći i povoljnije varijante koje su jednako djelotvorne. Naravno, nisu sve hipolargene, nekomedogene i bez parabena kao ova, stoga sami odlučite mislite li da se isplati investirati. 



Uriage se još jednom proslavio ovim proizvodima, ali ako niste u boljoj financijskoj situaciji, nisam sigurna da ćete poželjeti uložiti u ova dva proizvoda. Ipak, okoloočnu bih kupila ponovno jer mi je bolja od svih ostalih koje sam probala, a to je područje ionako kritično, stoga bolje spriječiti nego liječiti! :) 

Mirna <3

*PR proizvodi

Broj komentara: 8 :

  1. koju okoloocnu kremu preporucujes, a da nije ovoliko skupa ? :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Volim Uriage proizvode :) Slažem se da je cijena poprilična, ali nije mi žao uložiti u neki proizvod s kojim sam zadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni se prodala kremu za lice :) Imam perutavu kozu i rado bih da je nemam. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. jako lepo opisano, zelela bih da je probam :)
    Poseti i moj blog
    zelim ti da lepo provedes vikend <3
    isidora
    http://highheelpoodl.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)