petak, 15. svibnja 2015.

NYX soft matte lip cream - Ibiza

Moja opsesija mat proizvodima za usne počela je prije dvije godine i još uvijek me ne popušta. Kad vidim "matte" u nazivu linije ruževa za usne, odmah moram kupiti barem jedan. NYX ima već poznatu liniju mat ruževa koje volim, ali odlučila sam isprobati i kremasti ruž za usne s mat efektom. Prvi put kad sam u trgovini napravila swatch, nije mi izgledao dovoljno mat, htjela sam da baš ima taj polusuhi efekt, a on ga nije imao. Drugi sam put u istu trgovinu išla nakon ispita, jednostavno sam morala olakšati dušu i nagraditi se, stoga sam ga kupila više kompulzivno nego što sam planirala. U svakom slučaju, nisam požalila i zato ćete danas čitati o jednoj divnoj nijansi koja pristaje gotovo svima - Ibiza.


Količina: 8 ml
Cijena: oko 50 kn u Danijel Cosmeticsu u Osijeku (možete naručiti ako živite dalje)





Pakiranje je vrlo jednostavno, ništa spektakularno. Boja donjeg dijela pakiranja odgovara boji sadržaja, odnosno, nijansi. Ne sviđa mi se jedino neprecizan aplikator, gotovo je nemoguće ravnomjerno i pravilno njime uokviriti usne, a to ćete vidjeti i na fotografijama ispod. Potreban vam je kistić i po mogućnosti olovka za usne.


Što se same teksture tiče, kad tek naneste proizvod na usne, on stvarno bude kremast, ali u roku 5 minuta postigne baš taj polusuhi mat efekt koji se meni jako sviđa. Da ne govorim kako se onda ne preslikava na čašu kada pijete i slično! Da sam to znala odmah, vjerojatno bih ga kupila još pri prvom isprobavanju.
Postojanost je izvrsna, traje barem 5 sati bez ikakvih korekcija uz konzumaciju jela i pića.


Nijansa nije ni prenjenžna  ni preupadljiva, baš negdje između. Možete ga nanositi i za dnevne i za večernje prilike ukoliko inače vodite računa o tome. Isto tako, pristaje i svjetlijoj i tamnijoj puti.


Na fotografiji iznad možete vidjeti kako izgleda jedan sloj proizvoda nakon nekih pet minuta. Nanijela sam ga aplikatorom i zato vidite kako rubovi nisu pravilno ocrtani. Naime, najviše se proizvoda skupi u sredini aplikatora, a na vrhovima ne bude dovoljno, tako da kada usne ocrtavate vrhom aplikatora, on nema dovoljno boje i teško se povlači ravna crta. No bez obzira na to, dobar kist za usne može to lako riješiti.


Konačna ocjena bila bi četvorka, zamjeram mu pomalo lošu ambalažu, način aplikacije i to što se dosta brzo troši, ali sam proizvod vrlo je kvalitetan i oduševit će sve ljubitelje mat efekta.

Mirna <3

Broj komentara: 16 :

  1. Nijansa je super, odlicno ti stoji :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja imam u nijansi Stockholm i super je. Pisala sam o njemu. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Divna nijansa, a tebi mnogo lepo stoji! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Lijep je ko grijeh i ide na spisak!!!!!!


    <3 :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Ove ruževe želim uzeti već više od dvije godine i nikako i nikako, na listi su mi nijanse Istanbul, Tokyo i Buenos A. :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Imam jednu nijansu i obožavam je :) nažalost, NYX mi nije baš dostupan, ali sigurno bih imala barem još 3-4 nijanse da jeste :D i tvoja nijanse je predivna :)

    OdgovoriIzbriši
  7. predivna nijansa, baš natural izgleda :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)