utorak, 12. svibnja 2015.

Nuxe Huile Prodigieuse

Elegantna staklena bočica. Zlatni raspršivač. Zlatno ulje. Ženstvenost i senzualnost. 

Svaka žena posjeduje bar jedan kozmetički proizvod zbog kojeg se osjeća posebno kada ga ima na sebi. To može biti nešto primjetno kao ruž za usne, a može biti i nešto kao ovo Nuxe suho ulje. Nanijet ćete ga na kožu, kosu i lice, nitko to neće znati, ali vi ćete osjećati. Osjećat ćete taj luksuz na sebi i ponosno ćete ga nositi.




Koža tijela prilično mi je suha i zato volim koristiti hidratantne i bogate proizvode za njegu. Ulja su mi draga, ali ne obična, već suha. Suha ulja upijaju se brže i ne ostavljaju mastan trag kao obična. Ovo je jedno od takvih ulja. Upija se jako brzo i ne ostavlja tragove. Bočica od 100 ml ima i raspršivač koji bočica od 50 ml nema, a raspršivač je kvalitetan i ulje bude ravnomjerno raspoređeno i ne curi na sve strane kroz otvor (kao što zna biti s nekim proizvodima). Ulje ima više namjena, ali ja ga koristim samo za kožu tijela jer za kosu i lice koristim neke druge preparate.
Miris me osvojio na prvu, nije prejak, već je lagan i ugodan, idealan za ljeto.


Njegovu formulu čine vitamin E i šest dragocjenih ulja: ulje lješnjaka, slatkog badema, makadamije, gospine trave, kamelije i boražine. Koža je meka i nahranjena nakon njega te nije čudno zašto je ovo ulje dobilo svjetsku slavu te zašto se nalazi na listi želja mnogih žena.

Dakle, ako tražite proizvod koji će nahraniti suhu kožu, brzo se upiti, ugodna je mirisa i elegantne ambalaže - ovo je sve što vam treba.

Cijena: 239 kn za 100 ml
             139 kn za 50 ml

Mene je ovo ulje oduševilo, ali priznajem da nisam ništa manje ni očekivala, već je samo potaknulo želju za istim ovim uljem, ali sa zlatnim česticama koje je idealno za ljeto, preplanulu put i kratke haljine.

Mirna <3

Broj komentara: 8 :

Hvala na komentaru! :)