subota, 11. travnja 2015.

Proizvod tjedna: Eucerin DermatoCLEAN micelarna otopina

Od svih preparativnih proizvoda koje koristi, sredstva za čišćenje lica definitivno su mi najvažnija. Kreme protiv nepravilnosti koje se mogu kupiti u Hrvatskoj uglavnom mi i ne pomažu (ili ja još nisam pronašla takvu), nemam problema s hidratacijom te mi je po tom pitanju svaka druga krema dobra. Ipak, sredstva za čišćenje koristim svaki dan te ona moraju biti djelotvorna. Najviše volim micelarne otopine jer najlakše i najbrže očiste lice, nisu ljepljive i možete njima skidati šminku s očiju. Ako duže pratite moj blog, onda znate da je Bioderma Sensibio H20 moja HG micelarna, ali danas vam predstavljam jednu koja joj može konkurirati bez imalo problema te me je potpuno oduševila.


Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 micelarna otopina sadrži 200 ml i stoji oko 99 kn. Ono što je vrlo važno naglasiti jest njezina učinkovitost, potrebno je stvarno malo da biste skinuli i tri sloja pudera, maskare i ruž za usne. Postoje povoljnije miclerane, ali razina učinkovitosti često se razlikuje i zato je nekada i duplo veća količina neke druge micelarne jednaka ovoj.
Jako mi se sviđa što je blaga i nimalo ne iritira oči, učinkovito skida maskaru te ne ostavlja ljepljivi sloj i ne morate se umivati nakon nje, naravno, osim ako vam je to navika. Nema izražen miris, ne izaziva prištiće, iritacije, nisam imala nikakve neželjene nuspojave.


Micelarna odgovora svim tipovima kože, niti ju masti niti isušuje.

Na fotografijama ispod možete vidjeti trag pudera, ruža i tuša za oči. Dva sam puta prešla blaznicom uz malo jači pritisak te možete vidjeti kako je gotovo sve nestalo u dva poteza. Da sam nastavila, onda bi nestali i ovi manji tragovi. Jedino se morate pomučiti oko skidanja jako pigmentiranih i postojanih ruževa, npr. MAC o kojima sam pisala u prethodnom postu.


Na kraju mogu samo reći da sam stvarno zadovoljna, mogu ju preporučiti svima, a Eucerin me ugodno iznenadio ovim proizvodom te bih voljela i probati njihove proizvode namijenjene problematičnoj koži, imate li vi kakva iskustva?

Mirna <3

Broj komentara: 7 :

  1. Odlicno pokriva, bas mi se dopada efekat. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. U potrazi sam za dobrom micelarnom i nakon Biobazine koja mi je ispekla oči ozbiljno ću razmisliti o ovoj :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Dobra je ta micelarna, Eucerin me rijetko razočara. Topla preporuka za njihov Dermopuryfer stick.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zvuči odlično, a posebno mi se sviđa što se s lakoćom skida šminka s očiju.

    OdgovoriIzbriši
  5. nisam nikada koristila nešto od Eucerina, ali kad čitam koliko si zadovoljna ovom micelarnom i njenom učinkovitošću, planiram isprobati :D
    trenutno nisam u životnoj fazi da nosim puno šminke,,, ali kad budem, ovo mora biti kraj mene :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)