utorak, 31. ožujka 2015.

Treći Avon Beauty Blog Day - slike, dojmovi, goodie bags

28. ožujka u restoranu Spoon u Zagrebu održao se treći Avon Beauty Blog Day. Ako još ima onih koji ne znaju, riječ je o godišnjem okupljanju hrvatski beauty blogerica. Posebnost je u tome što blogerice dolaze iz različitih dijelova Hrvatske, savršena je prilika za upoznavanje, ali i druženje s onima s kojima se već poznajemo. Osim toga, upoznajemo se s novim proizvodima na tržištu, raspravljamo o bloganju i slično. U ovom vas postu očekuje puno slika, a malo teksta jer vam želim vizualno prenijeti djelić atmosfere. Još jednom hvala organizatorima i iskrene čestitke na još jednom uspješno obavljenom BBD-u.


Boja ovogodišnjeg BBD-a bila je narančasta, a na fotografiji iznad možete vidjeti kako su izgledale naše akreditacije. Sa mnom su drage blogerice s blogova Art of Beauty i Fantazija.



Hvala svim našim beauty partnerima: Biobaza, Foreo, Matrix, Maybelline i Avon kao generalni sponzor. Hvala i svima ostalima koji su podržali projekt, drago mi je što je BBD prepoznat kao nešto vrijedno.





Prostor je bio predivan, moram priznati da mi je interijer bio ljepši od prošlogodišnjeg, ali je bilo malo mračno pa fotografije nisu baš najbolje.


Što se hrane tiče, mislim da smo sve bile apsolutno oduševljene. :D I da smo sve dobile koji kilogram više, stvarno su nas razmazili.


Foreo nam je predstavio Lunu, svoj inovativni proizvod za čišćenje lica koji je zaintrigirao sve blogerice, a imale smo priliku isprobati ga.


Biobaza nam je predstavila nove proizvode koji uskoro dolaze na tržište, a imat ćete priliku čitati recenziju gela za čišćenje lica i fluida.


Za blogericu godine izabrana je Sara s bloga Sara's Magical World i jako mi je drago što je to upravo ona i još joj jednom čestitam! <3

Što se tiče proizvoda koje smo dobile od naših beauty sponzora, našlo se tu svega i veselim se isprobavanju i recenziranju. :) Ziaja nam je priredila uistinu puno proizvoda za isprobavanje, jedva čekam isprobati micelarnu!


Zaboravila sam uslikati i Maybelline maskaru što smo dobili jer sam ju već krenula isprobavati pa nije bila među ostalim stvarima.

I za kraj, jedna slika posuđena s Lucijinog bloga, a na njoj se nalaze moje najdraže kolegice blogerice, prijateljice i šminkerice. Cure, divne ste! <3 Nyx's Cutie PiesDunja u oblacimaGirly Girliness i Sara koju spomenuh već.



Bio je to nezaboravan dan, predivno iskustvo začinjeno dragim ljudima, kozmetikom, ugodnim ambijentom i ukusnom hranom, a uz sve to i dan je bio sunčan. Veselim se idućoj godini! :)


Broj komentara: 11 :

  1. Na posljednjoj slici sve izgledate sjajno!

    OdgovoriIzbriši
  2. Tko će dočekati sljedeći BBD :D Baš ste mi šljatke na zadnjoj sličici :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, bilo mi je jako drago što smo se družile! :*

      Izbriši
  3. Interijer zaista djeluje odlično, Art of Beauty mi ima prekrasan lak za nokte, drago mi je da vam je bilo super i da ste odabrale Saru, a komplet slike su ti mrak! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. a gle mene sa full opremom: aparat, teka, mobitel. mogu preuzeti sliku?

    OdgovoriIzbriši
  5. Uvek vam zavidim na ovom dogadjaju. :) Poslednja fotkica je strava i goodie bag nije los. ;)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)