subota, 7. veljače 2015.

e.l.f. Cosmetics new in

Prije nekoliko mjeseci obavila sam  narudžbu s iHerba samo s e.l.f. (eyes lips face) proizvodima. Riječ je o prilično povoljnom  brandu koji nije dostupan na našem tržištu, ali možete naručiti proizvode i s njihove službene britanske stranice, američke ili neke druge kao što sam ja. Već sam više puta naručivala proizvode s iHerba, poštarina je oko 25 kn i uvijek sam bila zadovoljna te sam zato i ovaj put odabrala njih. Narudžbu sam čekala 4 tjedna, pretpostavljam zbog blagdanskog vremena i gužvi.
U današnjem postu možete vidjeti što sam izabrala, neke sam već isprobala pa ću vam ukratko prenijeti i dojmove.


Što sam sve naručila:


  • Shimmering Facial Whip, Lilac Petal 
  • Studio, Blush, Gotta Glow
  • HD Blush, Headliner
  • Contouring Blush & Bronzing Powder, St Lucia
  • Eyebrow Kit, Gel - Powder, Medium
  • Zit Eraser, Clear
  • kosi kist 
  • kist za puder

Sve to platila sam 23 $ + poštarina što je stvarno povoljno i isplativo, inače ćete jedno rumenilo možda platiti više od svega ovoga zajedno. Prije narudžbe pregledala sam dosta recenzija i one su mi pomogle oko odabira i mogu vam reći da sam više nego zadovoljna apsolutno svime. 




Iako je u naslovu proizvoda navedeno "blush", odnosno rumenilo, ova je nijansa namijenjena za korištenje kao highlighter. Sjaj je umjeren, potrebno je vrlo malo i izgleda predivno na licu! 


Obožavam ovaj tekući iluminator, fantastičan je! Potrebno ga je vrlo malo, a efekt je poseban.


Idealno rumenilo i bronzer u jednom setu za sve one svjetlije puti. Bronzer koristim za konturiranje.


Moje prvo tekuće rumenilo, a sigurno ne i posljednje. Zaljubila sam se na prvo korištenje, a ljubav još traje! Zamijenilo je rumenila koja su i do 10 puta skuplja. Pigmentiranost i postojanost za desetku!


O ovom vam proizvodu još ne mogu puno reći, ali obavijestit ću vas kad isprobam dovoljno. Trebao bi biti dobro rješenje za potkožne akne, ali kako nisam imala s tim problema u zadnje vrijeme, ne mogu reći djeluje li.



Čitala sam puno pohvala za ovaj set za obrve, nisam ga još isprobala, ali očekivanja su mi prilično visoka. Sadrži dio u gelu i u kamenu, kist i ogledalce.


Za nekoliko dolara dobiti ovako dobre kistove, to se stvarno nisam nadala! Mali kosi kist zamijenio je moj EcoTools koji sam koristila godinama, a veliki kist za tekući puder također je odličan, ravnomjerno i dobro nanosi puder i ne upija ga puno. Sve pohvale!

Na kraju, mogu reći da mi je drago što sam istraživala i čitala preporuke za ove proizvode jer me nijedan nije razočarao i sve ih mogu preporučiti. Ukoliko vas zanima detaljna recenzija nekog proizvoda, napišite mi u komentarima.

Mirna <3 

Broj komentara: 26 :

  1. Set za obrve me posebno zanima, nekoliko puta sam ga htjela naručiti ali nikad nisam. Čekam tvoju recenziju ili barem prve dojmove mi javii da znam kakav je. :) Ja od elf-a imam kremasti eyeliner i super je, zadovoljna sam. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Elf je jedan od mojih omiljenih brendova! Imam svasta nesto, a kremasti duo bronzer/rumenilo i rumenilo na pumpicu su mi all time favorites :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni su došli među favorite, a tako ih kratko imam :)

      Izbriši
  3. Odlični noviteti. :D Planiram nabaviti bronzer i rumenilo duo kao i tečno rumenilo jer mi se još niti jedno koje sam kupila u drogeriji nije dopalo zbog pretjerano gelaste formule.

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlican post! :)
    Namjeravam da probam bronzer i rumenilo duo, jako mi se svidja!

    Nikoleta, xoxo.

    http://nljuljduraj.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Elf kistovi i mene privlače, a sigurno će biti dio jedne narudžbe. Uopšte nisu skupi, a evo i ti si se pridružila pohvalama :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Obožavam ELF i skoro sam i ja imala New In, super su im stvari!

    OdgovoriIzbriši
  7. Mozes li mi objasnit kako i na kojem dijelu lica koristis Shimmering Facial Whip, dobila sam ga na poklon i skoro ga nikako ne koristim :/ Hvala ti :))

    I btw super post i super stvarcice :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno :) Dakle, istisneš vrlo malo, možda 2 mm proizvoda i staviš na vrh jagodica, otprilike 5 cm dužine kad nanosiš na lice i izblendaš kao rumenilo :) Nadam se da je pomoglo. :)

      Izbriši
    2. Pokusat cu :) Hvala ti puno punoo

      Izbriši
  8. Tekuće rumenilo i ovaj duo bronzer + rumenilo mi se jako sviđaju :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Elf ima jako dobrih proizvoda, kistovi i crni gel liner su mi među favoritima :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Živjele recenzije i nekupovanje promašenih proizvoda! :D Ja bih kistove! :)

    OdgovoriIzbriši
  11. ja imam svasta pomalo od elf-a, ali moram izdvojiti rumenila iz studio linije, kistove i ovaj set za obrve :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Nemam još ništa od Elfa,ali kad bude 50% OFF na njihovoj stranici naručujem rumenilo i bronzer u nijansi Fiji,par kistova za oči i lice,primer za suhu kožu,i neku paleticu sjenila :)
    Nabavila si super stvari :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Još ništa nemam od ELF kozmetike, mada stalno nešto škicam po iHerbu od njih... Morat ću to promijeniti skoro :D

    OdgovoriIzbriši
  14. Elf ima zgodne proizvode za malo para, ali mi nekako nisu baš oličenje kvalitete. Imam jedan njihov smudge brush koji je onako blj. Jedino za što ga mogu iskoristit je tightlining, za smudgeanje nikako. Imam i njihovu plaetu u obliku knjižice i isto nije baš nešto; sjenila se jako truse. Jedino što mi je dobro je rumenilo kojem sam dotaknula pan :D Moguće da sam preoštra i da su se poboljšali s vremenom jer sam davno naručila od njih. Sviđa mi se Facial Whip, tekuće rumenilo i blush&bronzing duo. Nadam se da ćeš pisati o njima :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Odličan new in! Elf kozmetika mi je zanimljiva radi izuzetno niske cijene koja je popraćena i više nego pristojnom kvalitetom :). Sve mi se sviđa, posebno tekuće rumenilo; obožavam ih!

    OdgovoriIzbriši
  16. ppozdrav, zanima me da li ce uskoro biti recenzija highlightera i ovog tekućeg iluminatora? :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Isprike što kasnim na odgovoru, ali da, hoće. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)