ponedjeljak, 9. veljače 2015.

Dekorativni favoriti + dnevni look prije/poslije

Vjerojatno nitko ne bude sretniji od mene kada me tek kupljeni proizvod oduševi na prvo korištenje, a u posljednje vrijeme čak ih je bilo i dosta. Izdvojila sam neke u kojima osobito uživam, postali su sastavni dio moje makeup rutine ili pak češće posegnem za njima u usporedbi s drugim proizvodima. Premda sam se dvoumila hoću li iz svake kategorije izdvojiti favorite, npr. najdraža rumenila, najdraži puderi i slično, odlučila sam se ipak za jedan proizvod iz svake kategorije koji najviše volim. Možda će vas začuditi što sam uspjela odabrati samo jedan ruž i, iskreno, ima ih bar još pet koje bih dodala ovdje, ali ovaj vam još nisam pokazala, a mislim da je zaslužio mjesto među najboljima.


Sedam je veličanstvenih: za lice - Revlon Colorstay 24 h tekući puder, NYX Above & Beyond korekotor, NYX Born to Glow tekući iluminator, e.l.f. HD rumenilo; za oči - Bourjois 1 seconde maskara; za obrve - Makeup Revolution Ultra Brow Arch & Shape olovka za obrve i za usne ruž Flormar LongWearing u nijansi Madam Pink.



Krenut ću od same podloge, temelja svakog dobrom makeup-a, puder Revlon Colorstay. Toliko sam dugo čitala o njemu i jedva sam dočekala da dođe u moje ruke. Prekrivanje je jako i ne znam kako bih preživjela bez njega u ovo vrijeme kad mi koža luduje. Dostupan je u različitim verzijama, ovisno o tipu kože što je također veliki plus. Traje pola dana na koži i izgleda odlično. Kao što vidite na fotografiji iznad, već je pri samome kraju što znači da mi je bočica od 30 ml trajala oko 2 i pol mjeseca uz svakodnevno korištenje.


e.l.f. HD rumenilo u nijansi Headliner naručila sam prije 2 mjeseca, a zaljubila sam se u njega na prvo korištenje. Pigmentirano je, postojano, lako se nanosi, tekstura je nježna, nimalo vodenasta, već dovoljno kremasta, ali se i lako blenda. Svakako naručujem bar još nekoliko ovakvih, a cijena od samo 3 dolara na iHerbu prava je sitnica.


NYX iluminator u nijansi 02 Gleam Lueur možete koristiti gotovo i kao rumenilo jer je vrlo pigmentiran, ali svejedno izgleda predivno ako ga nanesete samo na vrh jagodica. Što se NYX korektora tiče, to je jedan od najboljih korektora koji sam probala, a koristim ga za podočnjake. I što je još bolje, doslovno je nepotrošiv. Meni traje oko godinu dana samo ta jedna posudica.

Ništa me nije tako ugodno iznenadilo kao Makeup Revolution dvostrana olovka za obrve. S jedne strane imate olovku na izvlačenje, a s druge tvrdi kistić s bojom. Dobila sam ju za rođendan od mojih najdražih kolegica blogerica (cure, hvala od srca <3) koje su potpuno pogodile nijansu i oduševile me poklonom koji koristim na dnevnoj bazi.

O maskarama ne pišem često jer nekako te recenzije i nisu baš objektivne, trepavice se svima razlikuju i ne traže svi isto. Bez obzira na to, moram pohvaliti ovu Bourjois 1 seconde maskaru koja i produžuje i daje volumen.

A kada je riječ o ruževima, već sam vas upoznala s Flormar LongLasting linijom, ali danas vam predstavljam novu nijansu  - L12 ili Madam Pink, a na slikama ispod možete vidjeti kako izgleda na usnama.

Sada, po mom mišljenju, najzanimljiviji dio - svi ovi proizvodi na djelu. Uslikala sam se ujutro kad sam se tek probudila, bez imalo šminke, još pospana i nakon toga se našminkala u roku 10 minuta, jedan obični dnevni look koristeći sve ove proizvode + Ben Nye Banana puder u prahu za matiranje. Nisam koristila nikakve filtere, moja čudesno lijepa koža na slici poslije rezultat je dobrog prekrivanja Revlon Colorstay pudera koji me spasio jer u posljednja 2, 3 tjedna koža mi je UŽASNA, bar u usporedbi s onim kakva je inače. Stavila sam jedan sloj maskare, samo malo popunila obrve, ništa osobito jer ih moram prvo srediti. :D I ovim se putem zahvaljujem svim dečkima koji su mi rekli da sam ljepša bez šminke (ne znam što vam je bilo s vidom), ali mislim da nitko ne može demantirati da šminka čini čuda.


Ruž na djelu:


To bi bilo sve za ovaj post, nadam se da vam se svidio! Nije bilo lako odlučiti se staviti sliku bez šminke na blog, ali drago mi je da jesam jer, na kraju krajeva, tako izgleda ova ljepotica ujutro kad se probudi i to je činjenica, a vi ste zaslužili dokaze, ipak treba pokazati zašto su ovi proizvodi favoriti.

Mirna <3

32 komentara :

  1. Bilo bi dobro kad bi svatko napravio ovakav prije-poslije post :D Jer šminka je tu da prekrije nedostatke i naglasi ono što je najljepše, a ne da nas čini nekim drugim. A što se tiče podočnjaka, ti ih niti nemaš, sretnice :D Sviđa mi se ruž!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, da :D mah, imam, ali nisu baš toliko izraženi da se vide na slici. :)

      Izbriši
    2. Sad sam se prisjetila kad ti je N. rekao da isto izgledaš sa šminkom i bez nje i zašto se onda šminkaš. 😂 Ruž mi je divan, morat ću se zaletjeti do Porte.

      Izbriši
    3. Hahaha, da, sjećam se, očito njemu ne pomažu naočale. :D Imaš moje preporuke! :)

      Izbriši
    4. Sad tek vidim da sam na krivo mjesto napisala komentar, LOL. E da, jel ti Revlon bolji ili lošiji od MAC Studio Fix pudera?

      Izbriši
    5. Teško pitanje, moram priznati. :D Rekla bih da su isti, ali to ti je ona bolest u glavi da je MAC ipak MAC. No kad se uspoređuje, MAC je gušći i treba ga manje da bi se sve dobro prekrilo, a za Revlon treba nešto više, duplo sam brže potrošila bočicu, ali to ne znači da je rijedak, normalan je i ima super prekrivanje, osobito jer se može nadograditi. Tako da ti dođe na isto, hoćeš li kupiti dva Revlona ili jedan MAC, jednako dugo će trajati, a parametri su podjednaki :)

      Izbriši
    6. Sve mi se čini da će bolesnik u meni poharati bečki MAC Store. :D

      Izbriši
  2. Mnogo si lijepa. :) Voljela bih probati revlon puder jako mi se sviđa kako prekriva, ali ne znam gdje ga mogu nabaviti. :D Ruž je predivan, lijepa nijansa i lijepo ti stoji.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) u Hrvatskoj u Mulleru :D cijena oko 110 kn :)

      Izbriši
    2. Rado bih ga kupila da imam Muller u Bosni hahaha. :D Hvala na informaciji :)

      Izbriši
    3. Joj, a možda ima negdje na netu za naručiti :/

      Izbriši
  3. Jao Mirna da vidis ti mene ujutru kada ustanem, sva naduvena, oci ne mogu da otvorim. Obavezno se umivam ledenom vodom da to sve sto pre splasne. :) Svidja mi se tvoj evridej luk.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, ja sama sebi nisam bolja, tako da :D hvala, Tijana :*

      Izbriši
  4. Dakle, colorstay definitivno moram nabaviti. Već sam čitala o njemu, ali živim u malom gradu i nigdje nisam vidjela Revlonove proizvode, čak ni u Mulleru :/ I sama imam kožu koja luduje i treba mi jako prekrivanje, tako da ću ovaj puder nabaviti kako god :D A ruž je tako divan <3
    I neka ti ne bude bed, samo stavljaj slike prije i poslije :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Slažem se da šminka čini čuda, ali samo onim djevojkama koje se znaju lijepo našminkati, a ti to definitivno znaš :D Ruž mi je predivan :) Baš ću škicnuti Flormar LongLasting liniju :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Ovo elf rumenilo sam i ja gledala na iHerb-u i sad mi je bas zao sto ga nisamnarucila, bit ce sigurno u sledecoj narudzbi :D Ruz je savrsen!

    OdgovoriIzbriši
  7. ja sam mislila da se e.l.f s iherb-a ne dovozi u hrvatsku, i stalno vidim u postovima (od puno cura) da ipak dovoze. sad me zanima, dali samo ako imate pay pall, ili se moze normalno naruciti bez toga?

    OdgovoriIzbriši
  8. Obožavam i ovaj puder, i korektor, i iluminator :) A ovo rumenilo me mami već neko vreme :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Imaš prepredivne usne :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Odavno nisam koristila Revlonov puder mislim da je krajnje vreme da to promenim :D
    Baš ti je super ovaj svakodnevni look :)
    Karmin i rumenilo su predivni!

    OdgovoriIzbriši
  11. Super post meni si lepa na obe slike :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Izgledaš super i prije i poslije, a ruž mi je mrak!

    OdgovoriIzbriši
  13. Odličan je look i sve si lepo objasnila :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)