nedjelja, 21. prosinca 2014.

Peti rođendan Šminkerice - beauty event

Prije 5 do 6 dana dobila sam poziv na proslavu petog rođendana Šminkerice (pretpostavljam da svi već znate, riječ je o najvećem i prvom beauty communityju u regiji) i kako su se obveze s faksom napokon smirile na nekoliko dana, prihvatila sam poziv i odmah se dogovorila s ostalim kolegicama blogericama da idemo zajedno. Iako je put u Zagreb zahtijevao rano buđenje, nije mi nimalo žao jer je druženje stvarno bilo lijepo i ponovno sam imala priliku provesti malo vremena s odličnim curama i autoricama.


Od brandova predstavili su nam se Cosnova Beauty (Essence i Catrice), Nuxe AlpStories i Eucerin. Od svih prezentacija mogu izdvojiti Eucerin kao vrlo edukativnu, AlpStories kao osobito zanimljivu, Nuxe očaravajuću zahvaljujući tim divnim vizualnim podražajima i kratkim filmićima, a Essence i Catrice bile su kratke, ali smo naučili nešto više o njima samima.









Najviše pozornosti svakako je zaokupila fotkaona za koju su svi nestrpljivo čekali svoj red. Nešto odlično, podsjeća me na stare filmove i drago mi je da sam imala priliku isprobati to.



Šminkerice znaju da osim kozmetike, volimo uživati u hrani, a kada je sve tako lijepo aranžirano, gotovo nam je bilo šteta na početku išta dirati. :D




Dobili smo i lijepe poklone, ali o tome nekom drugom prilikom.

Hvala Šminkerici što nas je ugostila i veselim se idućem okupljanju!

Mirna <3

2 komentara :

Hvala na komentaru! :)