nedjelja, 28. prosinca 2014.

New in, prosinac 2014.

Jako dugo nisam pisala new in post, prvi je razlog što nisam dugo kupovala ništa osobito zanimljivo, već sam jedno vrijeme bila racionalna pa kupim kad mi nešto zatreba, a drugi je razlog jer sam, priznajem, zapostavila blog što hitno moram promijeniti. Dolaskom prosinca, mog rođendanskog mjeseca, sve se to moralo promijeniti, dosta sam toga kupila, ali i dobila. Jedino mi je žao što mi ni nakon 4 tjedna još nije stigla narudžba s iherba s e.l.f. proizvodima. U ovom postu nalazi se podjednaka količina dekorative i preparative, a uključena su i dva predivna parfema.


Zvijezda ovog posta zapravo je Lancome la vie est belle parfem koji sam željela neopisivo dugo, ali 500 kn za 30 ml oduvijek mi je bilo puno jer sam pronalazila "korisnije" stvari na koje sam trošila novce. Sad je napokon moj i ne mogu vam opisati tu sreću! To je jedan od onih parfema koji traju satima, ako ga stavite navečer i odete van, ujutro ćete ga još moći osjetiti. Savršen je i definitivno je postao moj najdraži parfem. Drugi koji sam kupila jest Guess Dare, njihov novi parfem kupljen u Bipi na akciji, a redovna je cijena 270 kn 50 ml. Oduvijek sam voljela Guess mirise, ali oni nisu toliko postojani, to im je jedina mana.



Sklopila sam jednu suradnju sa zastupnicima francuske dermokozmetike (Mediforma) i u dogovoru s njima, na recenziranje su mi stigli Caudalie maslac za tijelo te dva proizvoda iz Uriage Aquaprecis linije, riječ je o hidratantnoj kremi za lice i okoloočnoj kremi. Moram izraziti svoje oduševljenje Caudalie maslacem i jedva čekam napisati vam recenziju.


Za rođendan sam od mojih dragih blogokolegica i prijateljica dobila set Makeup Revolution proizvoda (dva ruža, olovku za obrve, paletu), rumenilo i Konad uvijač za trepavice. Hvala curama s blogova  Nyx's Cutie PiesGirly GirlinessSara's Magical World i Dunja u oblacima, najbolje ste! <3


Kao što znate, nedavno je Šminkerica slavila 5. rođendan i pisala sam o samom događaju, ali nisam vam pokazala što smo sve dobili. Puno hvala svima! Essence tuš, sjajilo i šljokice za nokte možete dobiti ako se priključite darivanju.




I za kraj, kupila sam si i sama neke proizvode početkom mjeseca koji su postali moji stalni favoriti, a riječ je o Revlon Colorstay puderu i Bourjois Volume 1 Seconde maskari. China Glaze lak u nijansi Flip Flop Fantasy oduševio me jedinstvenošću nijanse, ali teksturom baš i ne. Aveo odstranjivač laka za nokte preporučile su mi moje blogerice, a testeri su također s eventa.


Mislim da je to to za ovaj mjesec, a nadam se da ni idući neće biti manje zanimljivi što se beauty stvarčica tiče.

Što ste vi kupovali/dobili?

Mirna <3

Broj komentara: 18 :

  1. Dijelimo par favorita :) Bourjois maskaru, ja imam ultra black ali navodno su jako slicne, zatim Flip Flop fantasy, stvarno divna ljetna boja, ali slazem se - tekstura je bolna xD i na kraju, tj. na pocetku - Lancome parfemi :D nemam ovaj navedeni, ali imam Tresor in love i mislim da su im svi parfemi stvarno posebni, damski, a opet ne bapski i dugo traju, odmjereni su, njezni, a opet jaki :) obozavam ih <3 njih i Chloe bi cijeli zivot kupovala da mogu :) super new in i svaka cast kolegicama sto su ti dale tako lijepe poklone :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš sam vidjela ultra black kod tebe :D Drago mi je da dijelimo neke favorite. :)

      Izbriši
  2. Meni se jako,jako sviđaju parfemi koje si kupila. Obožavam ih,a opet s druge strane bolno mi je dati 400-tinjak kn za bočicu od 30ml. Također mi se ova Make up Revolution paleta čini zanimljiva,gledam je otkad sam saznala za nju,a nikako da ju i kupim :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Lancome La vie est belle je prava zvijezda i već dugo je na mojoj wish listi. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Mnogo mi se sviđa MUR paleta, divne nijanse. Ja imam jednu njihovu, ali ova mi je prekrasna :) Lijepi noviteti.

    OdgovoriIzbriši
  5. Divni noviteti, ne znam što mi se više sviđa, parfemi, lak, paleta... :D

    OdgovoriIzbriši
  6. jako lijepi noviteti, La Vie Est Belle je stvarno divan parfem, obožavam ga ♥

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasne stvarčice, La vie est belle mi je već neko vrijeme na wishlisti, jedan od najboljih parfema za koje znam :)

    OdgovoriIzbriši
  8. oba parfema su prekrasna, flip flop fantasy volim, a ovaj zeleni aveo odstranjivac je moj najdrazi :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Lancome parfem je prelep, a volela bih da i kod nas NUXE uvozi Bio liniju. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. La vie est belle <3 i MUR paletica, slaba sam na neutralna sjenila :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)