utorak, 12. kolovoza 2014.

Avon ExtraLasting kremasta sjenila za oči

Početkom ljeta stigao mi je lijepi paket od Avona u kojem sam dobila i ExtraLasting kremasta sjenila za oči koja su bila novitet u kampanji 09/2014 (sada je aktualna kampanja 11/2014). Dobila sam tri nijanse koje bih i sama odabrala za sebe - Gold Gleam, Totally Taupe i Forever Bronze. Osim tih zemljanih nijansi dostupne su i plava te ljubičasta nijansa koje, ipak, ne mogu zamisliti na sebi i zato sam oduševljena upravo ovima koje sam dobila.


Za početak ću vam pokušati opisati teksturu ovih sjenila. U naslovu nisam znala bih li navela kremasta, ali kada bih ih trebala kategorizirati, to je jedina grupa u koju ih se može staviti. S druge strane, ona nisu toliko kremasta i lako maziva, npr. ako usporedimo s Maybelline Color Tattoo sjenilima, već postaju suha kad ih nanesete na kapke. Iako ne volim nanositi sjenila prstima i uvijek koristim kistove, za njih vam preporučujem ili prste ili dobar tanki plosnati čvršći kist. Ne blendaju se lako, već sam napomenula kakva postanu kad ih stavite, stoga je važno da ste spretne ruke.





Ambalaža je jednostavna - klasična staklena posudica s crvenim poklopcem. Moram i u ovom postu naglasiti kako volim što Avon pažljivo pakira svoje proizvode te su uvijek ili u kartonskoj kutijici ili u omotu.

Cijene variraju od kampanje do kampanje, ali uglavnom ih možete pronaći za 30 - 40 kn.


Sve nijanse sadrže sitni shimmer što ja osobno volim i rado ih kombiniram s običnim sjenilima. Najveća prednost upravo im je postojanost. Najduže što sam ih imala bilo je skoro 12 sati i tek su tada lagano počela blijedjeti. Nisu mi se nakupljala u pregibima, a kapci mi ljeti ponekad znaju biti masni što mi inače predstavlja problem ako ne stavim bazu za sjenilo. Na svu sreću, ova su sjenila i suha i dugotrajna te se ne nakupljaju.


Totally Taupe tamnija je sivkasta nijansa sa sitnim zlaćanim shimmerom.


Gold Gleam nježna je zlaćana nijansa i najčešće korištena od svih jer se može kombinirati baš sa svim bojama.


Forever Bronze smeđa je nijansa sa zlatnim shimmerom i rado ju kombiniram s Gold Gleam nijansom.


Sve u svemu, jako sam zadovoljna ovim sjenilima i toplo ih preporučujem jer su izrazito kvalitetna, a uz to i povoljna.

Jeste li ih isprobali?

Mirna <3

Broj komentara: 9 :

  1. Forever bronze se meni izdvaja od ostalih i mislim da bih najviše koristila. Ali, odbija me što su kremasta sjenila, mislim da nisu za mene :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bit ću iskrena, mene su prije također odbijala kremasta sjenila, ali nakon Maybelline Color Tattoo ostala sam oduševljena i otada ih jako volim i rado ih koristim. :)

      Izbriši
  2. Nisam isprobala, ali mislim da ću naručiti. Planiraš li objaviti makeup inventuru? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Javi dojmove ako probaš :) Dužna sam taj post i tipkam ga već! :)

      Izbriši
  3. i sama volim što Avon pakira proizvode :D
    od ovih nijansi me najviše privlači Forever Bronze, baš je posebna i nosiva nijansa, čini mi se da je malo tamnija od Maybelline On and on bronze :D i često bih ju nosila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja bih rekla da je malo tamnija :) Da, vrlo je nosiva.

      Izbriši
  4. Maybeline kremaste sjene su mi bez premca i vjerujem da su Avonove jako interesantne, jako dobre za ponudjenu cijenu. Mozda nabavim taupastu (da li je to uopste rijec?!) nijansu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, jednom riječju je taupe, da ju ne moramo opisivati. :)

      Izbriši
  5. Imam nekoliko Avonovih paletica sjenila, no ova kremasta nisam probala, ali svakako su vrijedna pažnje :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)